Minden Szabó Zsófi esküvőjéről

nlc | 2016. Október 05.
Az elmúlt napokban Szabó Zsófi és Kis Zsolt esküvőjéről egyre többet tudtunk meg, mindig akadt egy kis plusz információ, amivel teljesebb képet kapjunk. Most egy videót mutatunk a sztárelőadóval.

Amennyire sokat vártunk Szabó Zsófi és Kis Zsolt esküvőjére, amilyen sokszor hallottuk már, milyen lesz a nagy nap, most legalább annyi információ zúdult ránk, hogy milyen is volt az a bizonyos esküvő. Mielőtt mutatjuk a legújabb videót az eseményről, előtte gyorsan egy kis összefoglaló. 

Már a Story extrának mesélt Szabó Zsófi a hollywoodi álomesküvőjéről: 

“Én nem vagyok egy nagyon romantikus, királylányalkat” – állította Szabó Zsófi, amivel Kis Zsolt vitatkozott.

Akkor még nem tudhattuk, milyen is a színésznő esküvői ruhája, de erre azóta fény derült, és szerintünk Kis Zsoltnak igaza volt, amikor a feleségét romantikusnak írta le.

De nem csak egy ruhája volt Szabó Zsófinak, később ugyanis a csipkés, romantikus darabot egy csillogó köves, nagy szoknyás csodára cserélte, ami majd a videón is jól látszik.

Hogy ez volt-e a menyecskeruhája, vagy inkább ahhoz hasonlított, amit a Story extrában viselt, még titok. Ahogy az sem derült ki, hogy a tematikus esküvőnek mi volt a témája.  

Az biztos, hogy egy kis hajó is szerepet kapott a történetben. De akkor lássuk a videót, amelyből kiderült, hogy Kökény Attila az egyik sztárfellépő volt.

Azóta is az esküvőhöz hasonlóan romantikus hangulatban van a színésznő.

Exit mobile version