Sebestyén Balázs párkapcsolati válsága sem titok

nlc | 2016. Október 12.
Bármiről kérdezhette Sebestyén Balázst Kasza Tibor, a rádiós őszintén válaszolt. A párkapcsolati válsága éppen úgy szóba került, mint az, hogy Balázs fegyverrel védené a családját.

Sebestyén Balázs fogadásból szállt be Kasza Tibor kocsijába, és megígérte, hogy nem kerüli ki a kérdéseket. A Kasza taxiban szóba került a rádiós magánélete, az viszont meglepetés volt, amikor az apaság kapcsán a párkapcsolati válságról kezdett beszélni Sebestyén Balázs

“Az első gyerekünk valahogy úgy döntött, hogy leszületik hozzánk, megérkezik. Akkor pont egy ilyen nehéz időszakban volt a kapcsolatunk, és akkor egyszer csak Viki mondta, hogy terhes. Mondtam, hogy vágjunk bele, csináljuk. De nem tudom, hogy egy palinak van-e olyan, hogy ő most nagyon akar gyereket. Nem tudtam milyen, de lesz egyszer csak az életedben valaki, aki fontosabb önmagadnál.”

Sebestyén Balázs és Horváth Viktória az elmúlt években nem sokat árult el a párkapcsolatáról, néha a Morning Show adásaiból lehetett tudni, hogyan is él a pár. Most viszont még arról is beszélt a rádiós, mennyire félti a családját. “Szent meggyőződésem, kell hogy valami legyen a kezedben, ha bejönnek a lakásba, régen kobra volt az ágy mellett, próbálgattam egy viperát, csak a kicsi mindig megtalálta és akkor Viki erről letiltott. El akartam végezni egy tanfolyamot, hogy tarthassak otthon fegyvert, de Viki lebeszélt róla.”

Exit mobile version