Bársonyos vizek, elillanó stressz (x)

Danubius Hotels Group | 2016. Október 14.
A téli kikapcsolódás legkényeztetőbb módja a léleksimogató wellness-élmény, amikor nyakig a bársonyosan gőzölgő termálvízbe merülve megáll velünk az idő. Élvezzük a minden porcikánkat jótékonyan átmelegítő szaunát és az illatos masszázs érintését. Hétköznapjaink feszültsége helyett ínycsiklandó étkek, fitneszlehetőségek és a jó társaság vidám derűje lehet kísérőnk télen is, ha igent mondunk néhány kellemes pihenőnapra.
Bársonyos vizek, elillanó stressz (x)

A spa és wellness nyújtotta ellazulás és stresszoldás nem csupán a pillanatnyi jó érzéshez járul hozzá, hanem egészségünk megőrzéséhez és erőtartalékaink feltöltéséhez is. Egy fárasztó időszak után különösen jól esik megjutalmazni magunkat a termálvíz, a szauna, a pezsgőfürdő és a relaxáló masszázs élményével, amit finom és egészséges falatokkal koronázhatunk meg. Már néhány nap wellness-üdülés után kisimult idegekkel, energiával feltelve, újult lelkesedéssel térhetünk vissza a hétköznapokhoz.

A Danubius szállodákban a wellness-kezelések széles tárházával, több mint 40-féle gyógykezeléssel, komplex terápiával várják a pihenni, regenerálódni vágyó illetve az egészségük javítására, megőrzésére törekedő vendégeket. Levendulaolajos relaxáló masszázs, vörösboros pezsgőfürdő, vaníliás-tejszínes kényeztetés, sós-pálinkás testradír, Aphrodité pakolás vagy Kleopátra fürdő – csupán egy kis ízelítő a csábító kínálatból. A természet kínálta gyógyvizes és iszapos kúrák hatékonyan hozzájárulnak a szervezet revitalizálásához, energiával való feltöltődéséhez és nem utolsó sorban csodát művelnek bőrünkkel is.

Hűs úszómedencék, bársonyosan meleg termálvíz, lazító jacuzzik, vízsugarakkal masszírozó élménymedencék, forró szaunák és nedves gőzkabinok segítik elő a teljes ellazulást. A nyilvánvaló előnyök mellett, mint amilyen a stresszoldás és kikapcsolódás, a fürdőkúrák, valamint a különféle testkezelések jelentős fiziológiai hatást gyakorolnak a szervezetre. A kiválóan felszerelt fitnesztermekben, személyi trénerek közreműködésével mindent bepótolhatunk, ami a hétköznapokban a mozgás frontján elmarad. Számtalan mozgásforma, mint az aquafitness, jóga, pilates és nordic walking segít karbantartani a szív- és keringési rendszert, erősíti és rugalmasan tartja az izmokat.

Őszi wellness a Danubius szállodákban! Add meg testednek-lelkednek a meleg termálfürdők, a forró szaunák és a meghitt környezet felemelő élményét, foglalj őszi wellness-pihenést akár 25 % kedvezménnyel!

További információk!

Exit mobile version