Radics Giginek a franciázás bejött, a csajozás nem

nlc | 2016. Október 17.
Radics Gigi a maga visszafogott módján sokszor olyanokat képes mondani, amire egy pillanatra felkapod a fejed. A franciázás és a csajozás témája is ilyen.

Most nem megyünk bele abba, hogy mennyire meglepett, amikor kiderült, hogy Radics Gigi esett ki a Sztárban sztár legutóbbi adásában. Tilla megfogalmazta helyettünk: az ország egyik legjobb énekesnője esik ki. Mindez jólesik Radics Giginek, de szerinte volt már ilyen meglepetés, hiszen ez nem tehetségkutató, hanem egy szórakoztató műsor.

“Én úgy gondolom, hogy egy Király Linda után nem szégyen kiesni. Ez egy szórakoztató műsor, ami nem a hangokról szól, hanem arról, hogy különböző karaktereket jelenítsünk meg, és én nagyon boldog vagyok, hogy egyáltalán ki tudtam magam próbálni több szerepben.”

Ahogyan pedig a bent átélt pillanatokról beszélt, az mindent elárult. Például, most legutóbb kifejezetten nehéznek érezte azt, ahogy a színpadon viselkednie kellett. Pachmann Péter szerint nagyon jól állt neki nőként, amilyen módon a lányokat megközelítette, és ahogy próbált csajozni. A Mokka műsorvezetője szerint egy pasi így csinálja. 

“Talán ez volt a legnehezebb feladat, hogy itt most csajoznom kellett teljes mértékben. ahogy láttam, úgy próbáltam csinálni” – mesélte Gigi a dörgölőzésről és a mozdulatairól. Kár, hogy mindez kevés volt a bent maradáshoz. 

Miközben a csajozás nem jött be a nézőknek, Radics Gigi az előző adásban felejthetetlent alakított, pedig attól talán még jobban félt. Maria Callasként ugyanis franciául kellett énekelnie.

“Szerintem baromi nehéz ez a franciázás. Kőkemény, hogy teljesen más van odaírva, mint, amit ki kell ejteni” – fogalmazta meg az énekesnő.

Exit mobile version