Madár Vera újra férjhez ment

nlc | 2016. Október 19.
Madár Vera újra kimondta a boldogító igent. Az esküvője ezúttal nem titokban, hanem a nyilvánosság előtt zajlott. Jó volt látni, hogy mennyire boldogok a házasulandók.

Madár Vera hét év után újra férjhez ment. A dolog érdekessége, hogy közben nem vált el. A színésznő és férje, Richárd nagyon boldogok együtt, és úgy döntöttek, itt az ideje megerősíteni a házassági esküjüket. Mivel az első esküvőjük szűk körben, teljes titokban zajlott, most úgy döntöttek, kárpótolják a sajtót. Minket is meginvitáltak az esküvőre, ami az Őszi Esküvő Kiállítással együttműködve jött létre a Gundel Étterem épületében.

A hetedik évtől sokan félnek, de Veráéknak semmi ijesztő nem volt benne. A színésznő elmondta, hogy bár “csak” kilenc és fél éve ismerkedtek meg, olyan, mintha örök idők óta társak lennének. Richárd a bizalmat emelte ki a kapcsolatukból, ami annyira erős, hogy bármin átsegíti őket. Visszaemlékeztek a megismerkedésükre is, ami elég különleges volt, ugyanis Madár Veronika retteg a repüléstől, Richárd ezzel szemben pilóta. Nem volt rá sok esély, hogy találkoznak, de Veronika a Jóban Rosszban-nal egyszer egy repülőnapra látogatott, aminek akkor egyáltalán nem örült, de nem küldhetett mást maga helyett. Talán azért, mert sorsszerű volt, hogy ott kell lennie, hogy megismerje élete párját.

Bár a második esküvőjükkel már rutinos házasságkötőknek mondhatóak, mindketten jól láthatóan meg voltak hatódva a szertartás alatt. Madár Veronika annyira, hogy először rossz helyre írta a nevét az aláírandókon.

Exit mobile version