Esküvőre készül Harry herceg és amerikai barátnője, Meghan Markle

nlc | 2016. November 02.
Saját testvére szerint Meghan Markle szégyent hoz a királyi családra, mindez azonban nemigen zavarja Harry herceget. A People magazin már az eljegyzésükről közölt cikket.

Pedig nem is olyan régen derült ki, hogy Meghan Markle és Harry herceg találkozgatnak. A család, egészen pontosan az amerikai színésznő féltestvére úgy értesült, hogy az első randevú öt hónapja volt, a People magazinból pedig az derül ki: a pár két hónapja együtt van. Az egyik persze nem zárja ki a másikat, de bármelyiket is vesszük alapul, meglepő, hogy máris esküvőről beszélnek. 

Mielőtt máris rátérnénk ennek a részletezésére, itt egy gyors összefoglaló arról, mit is érdemes tudni Harry herceg amerikai barátnőjéről. 

Szóval akkor térjünk vissza ahhoz, hogy Harry herceg kész megnősülni. A People magazin egy ismerős információira alapozza a történetet, és beszámolójuk szerint Károly herceg már találkozott a fia választottjával. 

Abban mi is biztosak vagyunk, hogy Harry hercegnek lesz esküvője, most már csak az a kérdés, mikor kit vesz el, és miért gondolja a külföldi sajtó ebből a két banánból, amit Markle posztolt, hogy ez a kapcsolat a herceggel rohamléptekben halad az oltár felé:

Ha még olvasnál Harry hercegről: 

 

Exit mobile version