Tíz fotó karácsonyra (X)

nlc | 2016. November 21.
Szerinted mit szól a párod, ha idén karácsonykor tíz saját készítésű fotóval ajándékozod meg őt?
Tíz fotó karácsonyra (X)

Ugye meglepődik majd az ötleten? Viszont amikor hozzáteszed, hogy ezt a tíz fotót a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior – ban készíted el, ahová együtt utaztok, biztosan kitörő örömmel fogadja majd a nagyszerű ajándékot!

A Spirit Hotel interneten és telefonon is megrendelhető ajándékutalványa a közös pihenés, az együtt töltött idő, a békés harmónia élményét hozhatja el mindkettőtök számára. Egy olyan meglepetés, amellyel együtt lesz igazi ünnep a karácsony! S hogy hol készüljön el a tíz fotó? Erre is vannak ötleteink:

1. A Spirit Hotel Thermal Spa*****superior lobbijában található ősforrásnál. A szálloda saját termálkúttal rendelkezik, melynek gyógyvize minden termálmedencében élvezhető.

2. Az egyedileg berendezett szobában vagy lakosztályban, háttérben a szállodát körülvevő csodás erdei panorámával.

3. A Spirit Hotel éttermének téli kertjében, az asztalon a hotel válogatott borainak egyikével.

4. A szálloda Oázis wellnessrészlegének 22 medencéje közül a legnagyobb termálvizes fürdőben, amely féli nyitott, így a hideg évszakban a forró vízben lazítva csodálhatjátok a gőzölgő termálvízfüggönyön átsejlő varázslatos panorámát.

5. A különleges és autentikus hamam fürdő medencéjénél, amelyhez nyugtató, spirituális kezelés és masszázs tartozik.

6. A kétszintes, faburkolatú szaunaház nyitott kandallójánál ülve, ahonnan pazar kilátás nyílik a sárvári tavakra. A Spirit Hotelben kilenc különböző szaunatípus áll a vendégek rendelkezésére.

7. A mySPIRIT Egészségprogram állapotfelmérésre kialakított helységében. A csak itt elérhető Egészségprogram hosszú távú útmutatót és gyakorlati megoldást kínál az életmódváltáshoz.

8. A szálloda beautyrészlegében is, ahol akár mind a ketten kipróbálhatjátok a mélytengeri algák és iszap jótékony hatásaira alapozó világhírű Thalion arc- vagy testkezelések valamelyikét.

9. A hotelben elérhető a Sensolite kezelésnél, amely polarizált-fényterápiás rendszerével serkenti a szervezet öngyógyító képességét.

10. Az utolsó kép készüljön a Spirit Hotel csodálatos éttermében a minden igényt kielégítő káprázatos vacsoráról. A hotelben a friss és egészséges alapanyagokból készülő menüt kínálnak, melynek összeállításánál figyelnek az ételintoleranciában szenvedő vendégekre is.

A Spirit Hotel Thermal Spa*****superior olyan közös élményt kínál, melynek emlékeit hónapok vagy évek múlva is öröm lesz felidézni. Elég hozzá egy Spirit Hotel ajándékutalvány és tíz csodálatos fotó.

 

 

Exit mobile version