Bedrogozva okozott balesetet Curtis

nlc | 2016. December 05.
Majdnem egy év után kiderült, hogy Curtis kokain hatása alatt ált, amikor 2016. január elsején egy oszlopnak ütközött az autójával. Akár több évet is kaphat.

Curtis idén január 1-jén Budakalászon hajtott neki autójával egy oszlopnak. A rendőrségi nyomozás lezárult, a szakértők megállapították: Curtis bedrogozva ült volánhoz – írja a Bors. “A Szentendrei Járási Ügyészség 2016 novemberében bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat. A bűnügy vádlottja 2016. január 1-jén Budakalászon a Pomázi úton – kokain fogyasztását követően – közlekedett egy személygépkocsival. Ezen az útszakaszon lehajtott az útpadkára és egy villanyoszlopnak ütközött. Személyi sérülés a baleset következtében nem történt, ám a villanyoszlop tartóoszlopa eltörött” – mondta a lapnak Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Fő­ügyészség szóvivője, megbízott főügyészségi osztályvezető ügyész.

Az eseményeket követően egy nappal Curtis a közösségi oldalán adott magyarázatot tettére. “Előző este, szilveszterkor buliban voltunk, ahol persze én is ittam, nem vágtam totálra magam, de becsíptem, ezért nem ültem kocsiba, hagytam a helyszínen az autót és taxival mentem haza. Aludtam, nem sokat, pár órát, de teljesen kipihenten indultam el a kocsiért. A szonda így is elszíneződött… Nem tudom, mi a szabály, mennyi idő után tisztul ki az ember, mikor szabad újra volán mögé ülni. Ha hibáztam, sajnálom, és vállalom érte a felelősséget… Félelmetes volt, kielőztem egy autót, de ahogy visszasoroltam, elvesztettem a kontrollt, és megtörtént a baj. Nyári gumi volt az autón, talán ez lehetett a probléma” – írta akkor.

Curtis jogosítványát ezt követően bevonták. A rendőrök vér- és vizeletvizsgálatra is elvitték a zenészt, amelynek eredményeként a szakértők megállapították, hogydrogot fogyasztott. “Az ittas vezetés bódult állapotban vétségért alapesetben két évig terjedő szabadságvesztés szabható ki” – mondta a lap megkeresésére dr. Bacsek György ügyvéd. Úgy tudni, a rapper annak az ügyvédnek a fiát kérte fel a védelemre, aki egykor Császár Elődöt is védte.

Exit mobile version