Tom Hanks őszintén vallott cukorbetegségéről

nlc | 2016. December 18.
Az Inferno sztárja, Tom Hanks egy döbbenetesen őszinte interjúban elárulta, "idióta" volt, amiért nem foglalkozott jobban azzal, mit eszik.

“Beismerem, kövér voltam. Láttátok ti is, hogy néztem ki a filmjeimben. Igazi idióta voltam” – nyilatkozta Tom Hanks a Radio Timesnak. A népszerű színész az őszinte beszélgetés során elárulta, saját magát és leginkább nemtörődömségét tartja közvetlenül felelősnek azért, hogy cukorbeteg lett.

 A színészt 2013-ban diagnosztizálták kettes típusú diabétesszel, melynek leggyakoribb tünetei között megtalálható az állandó fáradtságérzet, a csillapíthatatlan szomjúság és a sűrű vizelés is. Hanks elárulta, orvosa szerint a betegség kialakulásához nagyban hozzájárult az is, hogy a kétezres évek elején folyamatosan változott a súlya aszerint, hogy milyen szerepet játszott.

“Ha nem ettem volna meg a bucit a sajtburgereimhez, valószínűleg most nem lennék beteg”viccelődött a színész, aki a rádióban elmondta, ha eléri az orvosa által kitűzött, egészséges súlyt, javulhat az állapota.

Olvass még többet Tom Hanksről az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version