Meghalt Debbie Reynolds, Carrie Fisher édesanyja

nlc | 2016. December 29.
Egyetlen nappal élte túl lányát a 84 éves hollywoodi színésznő. Fia szerint utolsó mondata az volt, Carrie-vel szeretne lenni. Nem tudta feldolgozni gyermeke elvesztését.

A TMZ szerint a színésznő stroke következtében hunyt el szerdán. A lap úgy tudja, a színésznő és fia, Todd, Carrie Fisher temetését tervezték éppen, amikor az asszony rosszul lett.

Debbie Reynolds és lánya Carrie Fisher

Debbie Reynolds 70 évig volt a színészi pályán. Legismertebb szerepét az Ének az esőben című filmben alakította, Gene Kelly partnereként. 31 évesen pedig Oscar-díjra jelölték Az elsüllyeszthetetlen Molly Brown című filmben nyújtott alakításáért. A magyar nézők jól ismerhetik őt a Will és Grace című sorozatból is – itteni szerepléséért Emmy-díjat is kapott.

Debbie Reynolds háromszor házasodott, első férjétől, Eddie Fishertől született két gyermeke, Carrie és Todd. A férfitől 1959-ben vált el, miután kiderült, hogy megcsalta őt Liz Taylorral. Ezután még két férje volt, az egyik házasság 1960-ig, a másik 1984-ig tartott.

Lányával nagyon közel álltak egymáshoz, erről Carrie Fisher részletesen írt önéletrajzi könyvében. Szeretett gyermeke elvesztését képtelen volt elviselni a színésnő. Fia, Todd Fisher a Varietynek azt mondta, édesanyjuk utolsó mondata az volt: Carrie-vel szeretne lenni. És most már vele van.

 

 

Exit mobile version