Nem teljesült Klapka György utolsó vágya

nlc | 2017. Január 05.
Hosszú és sikeres életet élt Klapka György. Egy nagy vágya volt még, de azt sajnos már nem élhette meg. Korábban úgy nyilatkozott, hogy már sínen van a dolog.

88 éves korában, január 4-én váratlanul elhunyt Klapka György. Az Aranyember szilveszter előtt még boldogan mesélt a Blikknek arról, hogy az egykor drogproblémákkal küzdő fia is révbe ért. “Dennisnek egy remek ál­lása lett Budaör­sön, szin­te ő tart el engem. Talált maga mellé egy gyönyörű lányt, akivel hónapok óta dúl a szerelem, nemrég már közös lakásba is költöztek. Boldogsággal tölt el, hogy a fiam és párja velünk, a többi gyermekemmel és unokámmal töltötte a karácsonyt, és békében ünnepelhettünk” – mondta.

Elárulta azt is, mit szeretett volna még nagyon élete utolsó éveiben: egy újabb kisunokát. “Szerencsére ma már teljesen kiegyensúlyozott és harmonikus az élete, és a régi rossz emlékek már a múlt homályába vesznek. A fiam teljesen fel­épült,­ és bízom benne, hogy­­ nemsokára a meglévő­ hét unoka mellett egy nyolcadiknak is örülhetek” – mondta Klapka György, aki sajnos ezt már nem érhette meg.

Exit mobile version