Szexi képek a várandós Sipos Lilláról

nlc | 2017. Február 01.
A műsorvezető hamarosan életet ad első gyerekének, a várandósságot mégsem valami habos-babos leányálomnak írja le. Sipos Lillának most is fontos, hogy nőiesnek és magabiztosnak érezze magát.

A tévénél töltött évek során Sipos Lilla végigjárta a ranglétrát: eleinte riporter volt, majd szerkesztett magazinműsorokat, promóciós anyagokat, és egy ideje már műsorvezetőként is bizonyíthat a Sport24 műsorában. Az elmúlt hónapokban azonban meg kellett tanulnia, hogyan szorítsa háttérbe a munkát.

“Június 20-án még szexi fotózáson voltam a párommal, egy nappal később pedig már küldtem neki az ultrahangfelvételt, hogy kisbabánk lesz” – kezdte a Sipos Lilla, aki akkor fél éve volt együtt a párjával, és váratlanul érte ez a helyzet, noha kezdetektől tudta, hogy ez a kapcsolata más lesz. 

“Amikor kiderült, hogy babát várok, a döbbenet után mindkettőnk arcán mosoly jelent meg. Néztük egymást, kémleltük a másik arcát, hogy vajon mire gondol, de mindketten mosolyogtunk. Megölelt, és azt kérdezte, hogy te akkor most szülsz nekem egy babát?”

Lilla úgy fogalmaz, hogy sosem volt igazi ősanya típus, mindig idegenkedve gondolt arra, hogy egyszer gyereke lesz.  “Pedig ez a piciny élet engem választott édesanyjának, így helyt kell állnom és bírnom a kemény kiképzést. Mert számomra sajnos ez elég kellemetlenül zajlott. Három hónapon keresztül masszív hányás volt a mindennapi program. Mínusz 4 kilóval indultam. És persze mondanom sem kell az élet nem állt meg, dolgozni mentem, ha volt erőm, ha nem.”

A műsorvezetőt nyugtatták, hogy a második trimeszter jobb lesz, és akkor kicsit hízott is, erőre is kapott, sokat tudott dolgozni, és most visszagondolva, azt tartja az elmúlt 8 hónap csúcspontjának. Az egykor versenytáncosra szépen lassan csúsztak fel a kilók. “A kilencedik hónapban 68-nál járok. Szépen lassan csúsztak fel a kilók. Először a hátam jelzett, majd a lábaim, a derekam, hogy ez nekik kicsit megterhelő. Az az igazság, hogy a testem nem hízott sokat, csak a hasam nőtt. Ettől függetlenül a testem teljesen átalakult, így a tükör nem lett a barátom.”

A hatodik hónaptól kezdett látszani a pocakja, és képernyősként voltak kétségei, hogyan éli majd meg mindezt, és meddig tud dolgozni, aztán hogyan lesz a visszatérés. “Utána azért ostoroztam magam, hogy már most ezen kattogok, ahelyett, hogy a babaruhákat rendezgetném. De ennek is eljött az ideje…”

Szexi képek a várandós Sipos Lilláról

A műsorvezető hamarosan életet ad első gyerekének, a várandósságot mégsem valami habos-babos leányálomnak írja le. Sipos Lillának most is fontos, hogy nőiesnek és magabiztosnak érezze magát.

 

Exit mobile version