VV-esküvő: Mici és Krisztián összeházasodik

nlc | 2017. Február 10.
A Való Világ szerelmesei hivatalosan is összekötik életüket a hétvégén. Krisztián közösségi oldalán jelentette be döntését, amit később Mici is megerősített. A közelgő frigy kapcsán a vőlegény a pontos részletekről is beszámol. Szavazz, te mit gondolsz!

Először jöjjön a nagy bejelentés, amit nem is vett mindenki komolyan. Na de…

“Komolyan gondolom, viszont azt tudni kell, hogy ez olyan lesz, mint Las Vegasban, de a közeljövőben hivatalosan, templomban is szeretném, ha egybekelnénk” – vallotta be VV Krisztián, ezzel is megcáfolva a sokakban felmerült gondolatot, miszerint a hétvégi menyegző csak egy komolytalan hóbort a számukra.

“Már bent is elmondtam, hogy szeretnék vele együtt élni. Ez a döntés régen megszületett bennem. Nyilván az elején még nem, inkább a vége felé, amikor már nagyon összejöttünk – Mici kiesése előtt úgy három héttel.”

A kommentelők állandóan azt kérdezgették tőlük, hogy tényleg együtt vannak-e, de a találgatásoknak most vége! A Való Világ párja a műsort követően összeköltözött Mici édesanyjánál, ám hamarosan továbblépnek: a belváros szívében képzelik el a közös életüket. Szerencsére jól kijönnek a szülőkkel, ám Krisztián nem volt mindig biztos abban, hogy ez így alakul. Talán kevesen gondolták volna a magabiztos exvillalakóról, hogy kicsit “félt” szíve választottjának édesanyjától:

“Tartottam az első találkozástól, hiszen mégiscsak egy lánygyerekről van szó. Az én szüleim jobban befogadták Micit. Édesapám és a testvéreim azonnal, anyukám viszont először nem igazán nyitott felé, de most már jól kijönnek, és az ő anyukája is nagyon szeret engem, amin csodálkoztam, de örülök neki” – olvasható az RTL Klub oldalán

Életük minden részletébe szeretik beavatni követőiket, ugyanis a szereplési vágy egyikőjüktől sem áll távol saját bevallásuk szerint, emellett nagyon szeretik rajongóikat, mert rengeteg pozitív visszajelzést kapnak tőlük.

Jövőbeli terveikről viszont nem osztanak meg minden részletet egyelőre, hiszen mindent csak a maga idejében, de az biztos, hogy hamarosan arra is fény derül, mikor lesz a templomi esküvő.

Bár mindkettőjüknek vannak udvarlói, de erről a témáról csak ennyit mondott Krisztián: “Vannak próbálkozások, mindkét fél részéről, de nem vesszük őket komolyan. Mici jókat mosolyog rajtuk, én is csak nevetek, és megyünk tovább. Nagyon jól kijövünk egymással – fontosabb nekünk, hogy így maradjon a kapcsolatunk. Sok időt töltünk együtt és mindent közösen tervezünk.”

Na de most szavazz, te hogy látod ezt az esküvőkérdést.

 

Exit mobile version