Házasság első látásra: egyből a válást ajánlották az új párosnak

nlc | 2017. Május 03.
Házasság első látásra Robi azonnal bókol Házasság első látásra Kingának, aki ódzkodik egy keveset. A rokonság egy része már most ellenzi a frigyet.

Házasság első látásra mai adásában Rita és Zoli, valamint Lilian és Balázs mellett Kinga és Robi boldogságának lehetnek szemtanúi a nézők. Robi másodszor fut neki a házasságnak, nemrég egy 20 évig tartó frigynek tett pontot a végére, sőt két gyereke is született a kapcsolatból. Kinga viszont sosem volt férjnél, csupán egy sármos, szép mosolyú, meleg tekintetű társra vágyik, akivel leélheti az életét.

Házasság első látásra Robit teljesen elvarázsolta Kinga szépsége. “Láttam egy hullócsillagot néhány napja, valamit kívántam…teljesült. Azt kívántam, hogy ilyen szép legyél. Ilyen gyönyörű. Ilyen legyen a hangod, így csengjen. Ilyen legyen a mosolyod, komolyan, nem viccelek. Nagy bajban vagyok” – áradozott Robi.

“Ez nem lesz könnyű, sok minden van bennem egyszerre, de szeretném őt megismerni” – közölte Házasság első látásra Kinga, miután teljesen zavarba jött újdonsült férje bókjaitól. Míg Robi rózsaszín felhőkön lépked, Kinga óvatosan nyit újdonsült férje felé, sőt a családja tele van kétségekkel, és olyan rokon is akad, aki egyből a válást ajánlja a fiatal lánynak. 

A Házasság első látásra 18:55-től látható az RTL Klubon. 

 

 

Exit mobile version