Bombaformában a ma 44 éves Heidi Klum – fotók

nlc | 2017. Június 01.
Ma ünnepli 44. születésnapját Heidi Klum. A modellből lett tévés személyiség most is kirobbanó formában van, és ezt fotókkal is bizonyítjuk.

Egyszerűen ragyog a róla készült legfrissebb fotókon Heidi Klum. És miért ne tenné? a szupermodell ma ünnepli a 44. születésnapját, és bombaformában van. Ő egyébként azon, kevés sztárok közé tartozik, akik vállalják a szülés utáni striáikat, vagy azt, hogy a hasukon megereszkedett bőr. Ugyanakkor pontosan tisztában van azzal is, hogyan kell ízlésesen, de látványosan megvillantani a lábait vagy a dekoltázsát. Hát ő Heidi Klum.

Heidi Klum összesen négy gyermek anyukája. Legnagyobb lányának Flavio Briatore az apja, két fiának és kisebbik lányának pedig az énekes Seal.

Kereken 25 éve kezdődött Heidi Klum modellkarrierje. Amikor 2015-ben egy interjúban a pikáns, félmeztelen, vagy teljesen meztelen képeiről kérdezték, így felelt: “Nálunk otthon sem volt téma a meztelenség, nem szégyellős a családom. A szüleim előtt is bármikor pucérra vetkőzöm, ez nem zavar. Néha még egy bugyiban is túlöltözöttnek érzem magam, a meztelenség sokkal természetesebb.”

 Boldog Születésnapot, Heidi!

Exit mobile version