Emlékeztek még Charlotte-ra a Szex és New Yorkból? Így néz ki most!

nlc | 2017. Június 08.
Bizony, bizony. Jövőre lesz 20 éve annak, hogy bemutatták az első Szex és New York epizódott. Sarah Jessica Parkerről rengeteget hallani, de mi van a többiekkel? Például mit csinál most Charlotte, vagyis Kristin Davis?

Kristin Davis – aki 20 éve megkapta Charlotte szerepét a Szex és New Yorkban – nem akar görcsösen a reflektorfényben maradni. 2016-ban forgatott legutóbb, akkor egy karácsonyi tévéfilmben szerepelt, előtte pedig a Bad Teacher mozifilmből készült sorozatban vállalt szerepet. Hogy mit csinál helyette? Például nyílt levelet ír a Pride alkalmából, és a támogatásáról biztosítja az LGBTQ csoportokat.

Kristin 2011-ben fogadott örökbe egy színes bőrű kislányt. Élharcos, hogy ne legyen faji megkülönböztetés az Egyesült Államokban, és nem ő Donald Trump legnagyobb rajongója. Amikor az egykori szépségversenyguru megnyerte a választásokat, Kristin besétált egy helyi rádióba, ahol a következőket mondta:

“Anyaként úgy érzem, a szívem a testemen kívül dobog, ráadásul a mi esetünkben a szív egy barna testben él. A tudat, hogy lesznek emberek, akik a gyermekem ellen dolgoznak majd, elképesztő félelemmel tölt el, de bármi áron meg fogom védeni a kislányomat.”

Charlotte, vagyis Kristin Davis a lányával

De ígértünk egy igazán izgalmas fotót is. Kristin 2016. novemberében Salzburgban járt. Ő, valamint a Cobra 11 sorozatból ismert Mark Keller nyitották meg az adventi vásárt.

Kristin Davis és Mark Keller

 

fotók: Profimedia

Exit mobile version