Mádai Vivi élete legnehezebb időszakán van túl, most már a gyerekprojektre koncentrálhat

nlc | 2017. Június 13.
Mádai Vivien a kisfia, Zénó születése után ódzkodott egy újabb szüléstől, mára azonban teljesen megváltozott a véleménye. Várkonyi Andrea műsorában elárulta, szeretnének még egy gyereket, és ezért mindent meg is tesznek.

“Igen, lesz kistestvére a fiamnak, reméljük, hogy záros határidőn belül” – oszlatta el a kételyeket Mádai Vivien.

“Körülbelül egy éve döntöttük el, hogy lesz, és akkor a gyakorlatban is elkezdtük megvalósítani. Viszont váratott magára, így a télen azt mondtuk, hogy majd visszatérünk rá.”

Várkonyi Andi a Micsoda nők! legutóbbi adásában arra is rákérdezett, hogy kettejük közül ő vagy Zoli akarja-e jobban a második babát. ,,Ez nagyon érdekes, mert napról napra változik. Egyik nap a férjem, másnap már én. Volt olyan is, hogy összevesztünk rajta, hogy most soha többet nem lesz, amikor éppen hisztizett a Zéni, és a földhöz vágta magát. Akkor egymásra néztünk, és mondtuk, hogy biztos nem. De máskor, amikor cuki, és összebújunk hárman, akkor meg vágyunk arra, hogy legyen még egy belőle.”

Mádai Vivien arról is mesélt a a műsorban, hogy milyen nehéz helyzetbe került annak idején, amikor megváltak tőle a tévénél. ,,Amikor behívtak az irodába, azt gondoltam, fizetésemelést kapok. Sokkolt a hír, mert albérletben laktam, nem volt semmi tartalékom, ráadásul éppen akkor váltam el az első férjemtől…”

 

Exit mobile version