Ázsia miatt maradhat el Berki Krisztiánék esküvője

nlc | 2017. Június 19.
Hiába az óriási előkészületek, amik hónapok óta zajlanak. Hódi Pamela és Berki Krisztián lefújták az álomesküvőt. Berki Krisztián azt mondta, sok minden változott a lelkében.

Úgy tűnik, másodszorra is meghiúsul az esküvő. Először 2014-ben, az Édes élet kamerái előtt próbálta meg feleségül venni Hódi Pamelát Berki Krisztián, a menyasszony azonban az oltár előtt nemet mondott. Az akkor nyolc hónapos terhes kismamát váratlanul érte a ceremónia, párja ugyanis titokban szervezte meg egy Duna-parti étteremben. A mostani esküvőt hónapok óta tervezgetik,ám hirtelen lemondták. Két héttel a nagy nap előtt a Facebook oldalaikon adtak róla hírt, hogy elmarad a nagyszabásúra tervezett esküvő.

“Szeretnénk megelőzni a találgatásokat és bejelenteni nektek, hogy Pamelával közösen úgy döntöttünk, nem tartjuk meg a július 1-jére kitűzött esküvőnket. Továbbra is együtt élünk és együtt neveljük kislányunkat, Natit. Közszereplőként tisztában vagyunk vele, hogy miután kamerák előtt éljük a mindennapjainkat, álszentség lenne azt kérni, hogy ezúttal ne érdeklődjetek a családunk iránt, de jelen helyzetben mégis azt kérném, hogy tartsátok tiszteletben döntésünket” – olvasható Berki Krisztián változata a közösségi oldalon. 

“Nehéz és elgondolkodtató napjaim vannak” – Idézi a Blikk a  nemrég a Mokkában megszólaló Hódi Pamelát, aki ekkor már tudhatta, hogy elmarad az álomesküvő. “Hála istennek, a gyerek ebből semmit nem vesz észre, hiszen vagyok annyira maximalista, csak azzal törődöm, hogy a lányom boldog legyen, és jól érezze magát mindennap.”

“Rengeteg változás van a lelkemben, és Pamelával le kell ülnünk, beszélgetnünk kell egy óriásit. Kiderült számomra, hogy bizonyos szempontból elveszítettem azokat az elveket, amelyek sok mértékben befolyásoltak és sikeressé tettek. Ezt most Ázsiában visszakaptam” – nyilatkozta korábban Berki Krisztián. Tehát azok miatt a változások miatt fújhatták le az esküvőt, amiken Ázsiában keresztülment? 

 

Exit mobile version