Kínos helyzetbe hozta magát Vujity Tvrtko

nlc | 2017. Június 21.
Vujity Tvrtko Donald Trump aláírásával hencegett, amelyet sokak szerint az interneten vett, és nem is valódi. De vajon miért tenne ilyet? Egyelőre nem árulta el.

Vujity Tvrtko a Face­book-oldalán elbüszkélkedett egy Trump által neki és az ATV-nek dedikált fotóval, amelyen azt üzeni az Egyesült Államok elnöke, hogy sok sikert kíván neki. A poszthoz több beszólogatós komment is érkezett, valaki pedig azt írta, hogy a netről bárki hozzájuthat egy Trump-üzenethez, ha fizet érte 60 dollárt, vagyis tizenhatezer forintot.

Minderről Sebestyén Balázsék is értesültek, és ezzel foglalkoztak a Rádió1-en. “Megnéztem az oldalt, és azt írja, hogy magas fényű prémiumpapírra nyomtatja, személyre szabott üzenetet tartalmaz, és megjelenik az elnök ikonikus aláírása. Te beleírhatsz valamit a mezőbe 105 karakterig, az átformálja Trump kézírásának megfelelően, és kinyomtatja. Bármit írhatsz rá…” A portálok megpróbálták elérni Tvrtkót, aki azt mondta, nem az interneten rendelte, de nem mondja meg, honnan van. “Hát akkor honnan?” – kérdezte Balázs. Hívták Vujity Tvrtkót is, de nem vette fel, közben eltűnt a Facebook-oldaláról az emlegetett poszt.

Később ezt írta ki: “Hallom, hívott Budapestről a Reggeli Show-ból Sebestyén Balázs és csapata a Trump-kép miatt. Sajnos hajnali 2.45-kor nem voltam felkészülve a random hívásra, mert mélyen aludtam. Na de holnap! Kedves Balázs, Jani, Feri! Várom hívásotokat, fellebbentem a titkot, s elmesélek mindent” – írta ki a Facebookjára Vujity Tvrtko, aki a Bors megkeresésére sem reagált.

Az ATV vezérigazgatója szerint az egész csak egy vicc. “Az első pillanattól jót nevettem ezen a Trump-fotón. Nem tudom, hogy tudta ezt bárki is komolyan venni” – mondta a lapnak Németh Szilárd.

 

 

 

Exit mobile version