Nagyon keményen nekiment Tóth Gabinak Puzsér Róbert

nlc | 2017. Július 07.
Tóth Gabi mostanában nem sokat szerepel az újságok címlapján, Puzsér Róbert mégis ezt az időpontot választotta, hogy leszedje a keresztvizet az énekesnőről.

Puzsér Róbert Cinkos, aki néma című, a Magyar Nemzetben megjelenő heti rovatában Tóth Gabit állította pellengérre. A kritikus a tőle megszokott, néha alpári stílusban veti az énekesnő szemére, mennyire közönségesnek tartja – számol be a Blikk.

Puzsér állítólag azért akadt ki és ragadott klaviatúrát, mert Tóth Gabi kijelentette, ő gyógyítani jött a földre. Bár ezt három hete nyilatkozta, Puzsér mégis most érezte úgy, e mellett nem mehet el szó nélkül. Szerinte “a Való Világ főcímdaláról és ordenáré tetkóiról hírhedtté vált énekesnő (…) valójában azért jött a Földre, hogy egy idegen intelligencia a narcizmus és a gátlástalanság kritikus mértékét tesztelje rajta. A kísérlet keretében Tóth Gabinak két hitvány stúdióalbummal a háta mögött volt pofája beülni mentornak, zsűrinek és zenei megmondónak egy egész ország nappalijába.”

 

A kritikus szerint “Tóth Gabinak minden nyilvánosan töltött percében trendet kell diktálnia a Krisztus utáni huszonegyedik, huszonkettedik és huszonharmadik század földi prostituáltjainak, miközben félig kilógó műcsöcsökkel üvölti a mikrofonba, hogy ő ugyanaz az egyszerű, vidéki lány”.

Puzsér Róbert cikke végén még hozzáteszi, őt rendszeresen vádolják azzal, hogy negatív, megkeseredett ember, ám szerinte csak “a szemetet hívja szemétnek”.

 

Exit mobile version