Így dobd fel a ruhatárad a legtrendibb őszi darabokkal!

nlc | 2017. Szeptember 25.
Az évszakok váltakozásával mi is szeretünk újítani az öltözködésünkön – főképp ezeken a borongós, szürke őszi hétköznapokon jelenthet egy kis izgalmat a ruhatárunk felfrissítése. Mivel a trendek fénysebességgel jönnek-mennek, lehetetlen a gardróbunk egész tartalmát lecserélni minden szezonban, érdemes tehát okosan megválasztani az új darabokat. Az F&;F ehhez ad most néhány tippet!

Biztosan neked is tele van a szekrényed azokkal a darabokkal, amelyeket „jó befektetésként” megvettél, majd csak párszor (vagy soha nem) viseltél, olyan gyorsan ki is mentek a divatból. Éppen ezért érdemes tudatosabban választani – találd meg a saját klasszikusaidat, azokat a darabokat, amelyeket újra és újra örömmel viselsz, illenek hozzád, majd ezeket kombináld elérhető áron kapható, szezonális, hangsúlyos trendi darabokkal!

Mely klasszikusok a te kedvenceid? Egy csinos szövetkabátnak, egy jól szabott farmernek, pihe-puha kötött pulcsinak, illetve egy elegáns bokacsizmának biztosan ott a helye az őszi ruhatáradban. Ezekből az alapdarabokból válassz olyanokat, amelyek egyszerűek, de van bennük egy kis rafinéria. Például a mélybordó színű kabát szőrmegallérral feldobja majd minden összeállításodat! Az unalmas pulóverek egyből különlegesebbek lesznek, ha harangujjak díszítik őket.

ff_1200x795
ff2_1200x795
ff3_1200x795
ff4_1200x795
ff5_1200x795
ff7_1200x795
ff8_1200x795
ff9_1200x795

Az idei trendek közül pedig találd meg azokat, amelyek illenek a stílusodhoz, és szerezz be belőlük egy-egy izgalmas darabot! Az állatminta remekül mutat a felsőkön, a kockás ruhák és nadrágok tökéletesek lehetnek a munkahelyedre – a piros és az okkersárga színnel pedig biztosan magadra vonod majd a figyelmet!

 f-f.com

 

Exit mobile version