Teljesen tönkrement a Mindenki Oscar-díjas producerének élete

nlc | 2017. Október 24.
Egy örökölt lakáson megy évek óta a pereskedés. Udvardy Anna, a Mindenki producere szerint azonban akkor fordultak csak igazán rosszra a dolgok, amikor megnyerte az Oscar-díjat. Azóta szinte mindenki ellene fordult, aki a lakásperben mellette tanúskodott.

Udvardy Anna, a Mindenki című rövidfilm Oscar-díjas producere a Blikknek számolt be a lakásperről. Mint mondja, 2008-ban örökölt egy lakást nagynénje és nagybátyja után, azonban egy idegen nő azt állítja, hogy az ingatlan az övé. A nő és ügyvédje azt mondják, hogy szerződést kötöttek annak idején Udvardy rokonaival, ennek alapján a 40 milliós lakást egy 1 milliós kölcsönért megkapták.

MTI Fotó: Szalai Eszter

A pereskedés évek óta húzódik, és hiába ismerte el a közjegyző, hogy érvénytelen az idegen által lobogtatott szerződés, hiába nyert Udvardy Anna a Kúrián is, az ügyet visszadobták első fokra. A producer elmondása szerint azt követően fordultak még rosszabbra a dolgok, hogy idén megnyerte Deák Kristóf filmje a legjobb élő szereplős rövidfilm kategóriában az Oscart. Állítólag azóta az is Udvardy ellen tanúskodik, aki korábban mellett állt a lakásperben, Udvardy szerint azért, mert azt hiszik, a filmes díjat követően gazdag lett, holott ez egyáltalán nincs így. Most ott tart az ügy, hogy 12 millió forintot kellene kifizetnie az őt perelőnek. 

 

Exit mobile version