Tanári állását is elvesztette Kerényi Miklós Gábor

nlc | 2017. November 08.
Közleményben tudatta a budapesti Vasutas Zene- és Képzőművészeti Iskola, hogy nem foglalkoztatja tovább a zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gábort.

Nem csak az Operettszínház éléről távozott a szexuális zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gábor, immár a budapesti Vasutas Zene- és Képzőművészeti Iskola sem foglalkoztatja tovább.

A VOKE Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Stúdió vezetősége kijelenti, hogy Kerényi Miklós Gábornak, a Budapesti Operettszínház művészeti vezetőjeként a felnőttképzési intézményünkben végzett szakmai gyakorlatot irányító feladatköre s rendező-tanári működése a teátrum 2017. 11. 07-én nyilvánosságra került, azonnali hatályú felmentésének következményeként megszűnt.

– írják közleményükben.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Kerényi Miklós Gábor feje felett akkor csaptak össze a hullámok, amikor a sok suttogás után Maros Ákos egykori színész, táncos megnevezte a rendezőt mint egykori zaklatóját. Bár Kerényi bocsánatot kért, azt az egykori tanítvány nem fogadta el. Közben előkerült egy régebbi videó, amelyen KERO éppen elfenekeli egyik kollégáját.

Exit mobile version