Szikora János pontosan leírta, mit gondol az őt ért zaklatási vádakról

nlc | 2017. November 11.
Egy kirúgott büfés bosszújáról van szó Szikora János színházigazgató szerint.

Kátai István színészként nyilatkozott az ATV Egyenes beszéd című műsorában arról, hogy úgy tudja, Szikora János, a székesfehérvári Vörösmarty Színház rendezője évekkel ezelőtt nyilvános helyen fogdosott egy színitanodás lányt. Kátai szerint a lány ellenkezett, amikor a rendező a a combját fogdosta, és a blúza alá is megpróbált benyúlni.

A Vörösmarty Színház igazgatója, Szikora János péntek este a színház oldalán egyértelműen bosszúnak nevezte Kátai rágalmait, aki  szerinte sosem volt a színház színésze.

Ezúton kijelentem, hogy Kátai István soha nem volt a Vörösmarty Színház színésze, ő a Vörösmarty Színház büfése volt, amely szerződését összeférhetetlen, botrányos magaviselete miatt 2016. december 14-én december 31-i hatállyal megszüntettem. Ezt követően több tanú egybehangzó állítása szerint a büfében számos alkalommal ezt kiabálta: „Ezt meg fogom bosszulni!  Ezt nem viszi el szárazon!”

A rendező egyértelmeűn kijelenti, sosem történt olyasmi, amivel a büfés vádolja.

Mindezek fényében a Kátai által az ATV-ben vázolt esettel kapcsolatban kijelentem, hogy ez így a valóságban soha nem történt meg, ilyen jelenetnek én soha nem voltam szereplője, szexuális zaklatás, hatalommal való visszaélés nem történt. 

Exit mobile version