Csupa vidám, de magányos szelfit posztol Hosszú Katinka

nlc | 2018. Február 07.
Az olimpiai bajnok úszónő újra aktív a közösségi médiában. Képei alapján Hosszú Katinka napjai vidáman, de egyedül telnek.

Katinka posztjai január végétől sokasodtak meg, közel másfél hónap komolyabb szünet után. Talán nem meglepő, hogy ez a másfél hónap nagyjából egybeesik Tusup és Hosszú házassági válságának kirobbanásával.

Az úszónő az elmúlt két hétben minden apró-cseprő dolgáról beszámol követőinek – szinte mintegy valóságshow-hős –, de hozzá kell tenni, jóval felszabadultabbnak tűnik, mint korábban bármikor.

Közel három hónap telt el legutolsó úszós képe óta, pár napja azonban újra a medencéből posztolt: széles mosollyal steakről ábrándozik egy kemény edzés után.

És a munka mellett nem maradhat el a lazítás sem. Gokartozás közben is készült fotó, amihez újabb vicces megjegyzést fűzött Hosszú Katinka.

Eközben pedig a Tusupnak üzengetős szelfik elmaradtak, sőt: Katinka férje hetek óta egyáltalán nem posztolt saját felületeire. Biztosat továbbra sem tudunk, de minden jel arra utal, hogy Hosszú Katinkáék házassága menthetetlen.

Exit mobile version