Csúnyán megverték Szecsődi Karit

nlc | 2018. Április 11.
Szecsődi Kari egyik legjobb barátja, az élő Ken babaként ismertté vált Einwiller Gregor osztotta meg az ismerőseivel, hogy mi történt az egykori megasztárossal.

Rég hallottunk Szecsődi Kariról, a Megasztár egykori tehetségéről. A műsorba még férfiként jelentkező Kari azóta már nőként éli az életét, és ezt egyáltalán nem titkolja. Kari nagy súlyfeleslegtől szabadult meg, amit büszkén vállalt a közösségi oldalán. Az átalakítás óta transzvesztita előadóként keresi a kenyerét. Most egy szomorú hírt osztott meg a követőivel, de mivel az ő oldala privát, így az egyik legjobb barátja, a magyar Ken baba, Einwiller Gregor továbbította a rajongók felé a képet. 

A bejegyzést és a hozzá tartozó kommenteket itt is megtekintheted, bár ebből nem derül ki, hogy pontosan mi történt. Annyit lehet sejteni, hogy Szecsődi Karival egy hozzá közel álló személy bánt el, hiszen a bejegyzésben elhangzik egy erről árulkodó mondat: „Nem bújhatunk az örökkévalóságig a mondat mögé, hogy »de szeretem!« — ezt nem teheti meg senki, se veled, se senkivel” – írta Gregor a posztjában. 

Exit mobile version