Bármikor szülhet Katalin hercegné! Királyi babák első fotói

nlc | 2018. Április 18.
Már lezártak annak a londoni kórháznak az utcáját, amelyben Katalin hercegné életet ad a harmadik gyermekének. Amíg várjuk az újabb királyi baba születését, nézzük végig a legcukibb fotókat, amik az uralkodói családok legkisebb tagjairól készültek az elmúlt években!

Igazi bébibum volt az elmúlt években az európai uralkodó családoknál. Elég csak a svéd királyi családra gondolni, ahol 5 éven belül 5 unokája is született a királynak. 2014-ben például mindenki a svéd Magdaléna hercegnő közvetlen, és teljesen hétköznapi fotóit imádta, amikor világra hozta a második gyermekét. A svédeknél maradva, Károly Fülöp herceg ma már kétszeres apuka, de kevés annyira megható apa-fia fotót láttunk, mint azok a 2016-os felvételek, amelyek az első gyermeke születésekor készültek. És a második gyermekének keresztelőjén készült képeket is imádjuk!

A svéd Károly Fülöp herceg és Zsófia hercegné valamint két gyermekük. (Profimedia)

Szintén 2016-ot írtunk, amikor a bhutáni királyi pár alig kéthetes kisfiáról nézhettük meg az elragadó babafotókat. Érdekesség, hogy a törvények értelmében Bhutánban lányok nem örökölhetik a trónt, csak a fiúk.

Szinte mindannyian emlékszünk arra a pillanatra, amikor először megpillanthattuk a kórház előtt Katalin hercegné és Vilmos herceg fiát. Hasonló képek természetesen akkor is készültek, amikor Katalin második gyermeke, Sarolta született 2015-ben. György hercegről és Saroltáról természetesen hamar elkészültek az első közös fotók is, a család otthonában, a Kensington-palotában. Azok is emlékezetes felvételek voltak, melyeket akkor készíthettek a fotósok, amikor Katalin hercegné fia először ment óvodába. De a kis Sarolta első nyilvános szereplését sem könnyű elfelejteni…

Sarolta hercegnő első nyilvános szereplése (Profimedia)

Exit mobile version