Csepregi Évának mindig nehezen ment a pasizás

nlc | 2018. Június 24.
Az életében a család az első, utána jön a szakmája, a szórakozás pedig csak ezután következik. Ez pedig mindig nehézséget jelentett a magánéletében.

Csepregi Éva három éve szakított a párjával, azóta egyedül van, de nem bánja, élvezi a nyugalmat. Az énekesnő úgy gondolja, mindent ki kell várni, hiába akarná a szerelmet, ha nem jön, hiába erőszakoskodik – derült ki a Borsnak adott interjúból.

Az énekesnő élete főleg a családjáról és a szakmájáról szól, csak utána jöhet a szórakozás, és ez a kapcsolataira is hatással volt.

Mindig ez volt kicsit a magánéletem akadálya, ebbe nem nagyon tudtak beleilleszkedni a férfiak. De nem baj. Ahogy idősödik az ember, úgy bölcsül, tudja, miről szól az élet. Nem arról, hogy kierőszakoljuk a férfiakat, a szerelmet, a sikert.

Csepregi Éva egyelőre szerelmi dolgokban nem gondolkodik, jólesik neki, hogy egyedül van, de bevallotta, hogy mindig nehezen boldogult a párkapcsolatokkal.

Egyszer viszont regisztrált egy internetes társkeresőre, de teljesen véletlenül, ugyanis egyáltalán nem hisz benne. Egy jótékonysági est kapcsán netezett, feljött egy oldal, de mivel nem volt nála a szemüvege, azt hitte, az alapítvány elnökét látja.

Rákattintott, aztán évekig fent volt valamelyik oldalon, és senki sem hitte el, hogy véletlen volt az egész.

Exit mobile version