Ismét eljegyezték Iszak Esztit

nlc | 2018. Augusztus 24.
Hosszú idő és sok bizonytalanság után úgy tűnik, hamarosan menyasszony lesz Iszak Eszter.

Épp két éve szakított Iszak Eszter és Dobrády Ákos. Ötéves kapcsolat szakadt akkor meg, amiért a férfi később magára vállalta a felelősséget. Eszti négy éven keresztül odaadón szeretett, és olyan erős szerelemmel viseltetett irányomban, amiről mindenki csak álmodhat. Azonban az elmúlt fél évben ezt már nem viszonoztam úgy, ahogy elvárható lenne. Elhanyagoltam a kapcsolatunkat, nem vigyáztam rá eléggé” – fogalmazott akkor a zenész.

Pedig a pár már házasságra készült, Dobrády a Costa Rica-i tengerparton kérte meg szerelme kezét. De az esküvő időpontja egyre csak tolódott, és a fiatalok eltávolodtak egymástól. Idén azonban újra felélesztették kapcsolatukat, és adtak egy újabb lehetőséget a szerelemnek.

Iszak Eszti a Joy magazin díjátadóján – JOY Social Media Award 2018(SMA) (Fotó: Chripkó Lili)

Iszak Eszter lassan már gyereket is vállalna, tudatosan készül az anyaságra. A pár ismerősei pedig a Blikknek megerősítették, hogy ismét eljegyezte egymást a zenész és a műsorvezető.

„Tanultak a hibájukból, ezúttal nyilvánosan nem hangoztatják, hogy megint jegyben járnak, de nagyon boldogok” – mondta a lap informátora, aki szerint az esküvőre is hamarosan sor kerülhet.

Exit mobile version