Hátborzongató módon szabadulhattak meg VV Fanni holttestétől

nlc | 2018. November 07.
Egy újonnan felbukkant, titokzatos tanú azt állítja, tudja, mi lehetett az oka, hogy Fannit meggyilkolták, és azt is, hogy miért nem találják egy éve a holttestét.

Rengeteg teória látott már napvilágot Novozánszki Fanni egy évvel ezelőtti rejtélyes eltűnéséről, meggyilkolásáról. A napokban egy titokzatos tanú tűnt fel az ügyben, a váci börtönben ülő rabnál már a rendőrség és a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József is járt – értesült a Bors.

G. Péter elmondása szerint jól ismerte VV Fannit, és a lány meggyilkolásával gyanúsított, előzetes letartóztatásban ülő B. Lászlót is. A csalás miatt bebörtönzött férfi állítja, Fanni Olaszországba készült kiköltözni, s ez okozhatta a konfliktust a lány és B. László között, mivel a férfi, aki nagyon odavolt az exvillalakóért, teljesen kiakadt a költözés hírére. Ennek lett az eredménye a végzetes este. Ezután pedig Fanni holtteste egy olyan bandához kerülhetett, akik nyom nélkül eltüntetnek bárkit.

Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub

A rab szerint ez a társaság – amely egy krematóriummal áll kapcsolatban – egy halottaskocsival érkezhetett a helyszínre, ahol Fanni testét több millióért cserébe átvették, hogy elégessék. Neveket és címeket azonban nem tudott mondani a tanú.

Exit mobile version