Tolvai Reni úgy villant a tengerparton, ahogy más nem tud

nlc | 2019. Március 21.
Fiújával mentek el az itteni tavaszból oda, ahol fürdőruhában pogóznak a nyaralók.

Azt írja Tolvai Reni énekesnőnek egy követője, hogy 

Kezdtem hiányolni a dekoltázs villantósat… Jólett!

És hát valljuk be, nadas_gyorgy követő egyszerűen szóba öntötte azt, ami Tolvai 94 700 követőjének valószínűleg nem csekély százalékánál is már ott volt gondolati síkon, csak még nem emelte meg a klaviatúrát (vagy pötyögött a telefon kijelzőjén). Tolvai Reni és a fiúja, Kállay-Saunders András éppen Egyiptomban lazulnak, a képek ömlenek, mutatunk is párat. 

 Kállay-Saunders egyébként nemrég a Borsnak nyilatkozott a Renivel való kapcsolatáról: „Együtt élünk, mintha házasok lennénk – mondta, és elmagyarázta, mit gondol a házasság intézményéről: – A legtöbben késsel kenik a vajas kenyeret, pedig kanállal sokkal könnyebb. Sajnos sok minden belénk rögzült, és követjük a társadalmi elvárásokat. Ilyen a házasság is, pedig nem gondolom, hogy egy gyűrű bármin változtatna. Hiszem, hogy két ember anélkül is szeretheti egymást egy életen át.”

Azt is mondta, hogy: „A gyerek sem az együtt töltött évek számán múlik, ha­nem a megfelelő időzítésen. Én most még nem tudnék olyan apuka lenni, amilyen szeretnék. Még futok az álmaim után, és nem lenne annyi időm, amennyit egy gyerek igényel.”

Exit mobile version