Komonyi Zsuzsi nyaralása nem olyan volt, mint amire számított

nlc | 2019. Május 30.
Komonyi Zsuzsi az utóbbi években otthon volt a kisfiával, de nem lazsált egy percig sem. Most visszatér a színpadra, és sok meglepetést tartogat.

Komonyi Zsuzsi nem töltötte tétlenül az elmúlt éveket. Kisfia születése miatt egy rövid időre ugyan visszavonult a színpadtól, de a háttérben közben is a visszatérésen dolgozott. Új kiadó, új szerződések, új lehetőségek vártak rá. Tavaly ősszel meg is jelent az első saját dalokból álló kislemeze és az első videóklip. Az énekesnő szeretné minden szerepét tökéletesen ellátni, ami kevés lehetőséget ad a pihenésre. Édesanyai feladatai mellett énekórák, stúdiómunkák, forgatások színesítik az időbeosztását. A tavasz beköszöntése tökéletes alkalomnak tűnt egy kis kikapcsolódásra. 

„Néhány nyugodt napot szerettünk volna eltölteni egy gyermekbarát, csendes, vízparti helyen. Fáradtak voltunk mindketten a férjemmel, pihenni szerettünk volna, mert elég keveset aludtunk az elmúlt hónapokban. Ki is választottam a szállodát, ami erre alkalmasnak tűnt” – mesélte az nlc.hu-nak Komonyi Zsuzsi.

komonyi zsuzsi nyaralás (2)

Fotó: Komonyi Zsuzsi

komonyi zsuzsi nyaralás (3)

Fotó: Komonyi Zsuzsi

A hirtelen jött ötlet megvalósítása során – ahogy az egy kisgyermekes család elindulásakor lenni szokott – adódtak meglepetések is. „A több órás repülőút után megérkezve döbbenten tapasztaltuk, hogy egy igazi party-hotelbe szólt a foglalásunk. Valóban voltak gyermekmedencék és családosoknak szóló programok, de emellett egy 24 órás DJ szett is része volt a csomagnak. Szerencsére annyira jó zenék szóltak, hogy nem tudtunk haragudni senkire. Kolossal, a kisfiammal hamar alkalmazkodtunk a hangulathoz, és jókat táncoltunk a szobánk teraszán. Az éjszakák és a délutáni altatások viszont nehézségbe ütköztek a folyamatos hangzavar miatt. A füldugó volt a legjobb barátom ez alatt a pár nap alatt. Legközelebb alaposabban elolvasom a hotelekről írt értékeléseket is” – emlékezett vissza az extrém nyaralásra az énekesnő.

komonyi zsuzsi nyaralás (7)

Fotó: Komonyi Zsuzsi

komonyi zsuzsi nyaralás (1)

Fotó: Komonyi Zsuzsi

A feltöltődés azonban nem maradt el, új energiákkal készülnek az új számok, és hamarosan a következő videóklip is megjelenik, ami nem véletlenül egy bulizós, táncos, gyors dalhoz készül. 

Addig is, itt az előző:

Exit mobile version