Bódi Sylvi üzent a gyülölködőknek:„Felesleges erre pazarolni a drága időtöket…”

nlc | 2020. Február 16.
Miután közösségi oldalán finoman szólva is félreérthető posztot tett közzé, először bocsánatot kért, de úgy tűnik, ez sem volt elég.

Bódi Sylvi koronavírussal kapcsolatos posztja nagy felháborodást keltett. A modell Instagram-oldalát elárasztották a gyűlölködő kommentek, a posztot pedig sokan megosztották, nyomdafestéket nem tűrő leírással. „Cukik a kis ferdeszemű kínaiak meg minden, de pont elegen élnek már az országunkban amúgy is, szóval bocsi, de köszi, nem kérünk belőlük többet” – írta Bódi Sylvi. Talán ezzel a mondattal nem értettek egyet a legtöbben, ezt később ki is törölte a posztjából.

Sylvi ezután bocsánatot kért, de ezzel sem ért véget az ügy: egyre-másra kapta a dühös üzeneteket, ezért ma a gyűlölködőknek üzent. „A felindult, szitkozódó, dühöngő, fenyegető, átkokat szóró embertársaimnak üzenem, hogy nem haragszom rájuk. […] Feltételezem, hogy dühüket, haragjukat, indulataikat szavaikon keresztül rám szerették volna irányítani. Az a helyzet, hogy ez hozzám semmilyen szinten nem ért el, mert ilyen ártó energiák rajtam egyszerűen nem tudnak fogni” – írta a modell.

Bódi Sylvi emellett bevallotta, tanult a dologból és rájött, a jövőben vigyáznia kell arra, mit és hogyan mond. Ezzel együtt úgy véli, a gyűlőlködőknek is van miért magukba nézniük: „Talán az indulataikat kellene megtanulni jobban kordában tartani önmaguk miatt, hiszen amikor az ember ilyen felindult állapotba kerül, az nagyon káros az egészségre.”

Exit mobile version