17 éve búcsúzott a Dawson és haverok – Van olyan szereplő, akinek már 5 gyermeke van!

Gloria | 2020. Május 16.
Ó, azok a 90-es évek, amikor a tévé előtt ültünk és bámultuk a Beverly Hills 90210 új részét, később pedig a Dawson és a haverokat sasoltuk a görkori, vagy a bringázás után, esetleg a szombati buli előtt. Megnéztük, hogy mi történt a szereplőkkel az elmúlt években.

Összesen hat évadon keresztül ment a Dawson és a haverok sorozat, ami az Egyesült Államokban 1998 és 2003 között futott. Nálunk, valamennyivel kicsit később, 1999-ben debütált a 128 epizódos (tini) dráma. Minden osztályban voltak lányok, akik annak szurkoltak, hogy Dawson és Joey jöjjön össze, mások azért ragasztották a matricákat a padokra, hogy Joey és Pacey találjon egymásra. Persze mindkettőre volt példa. De talán ez volt az egyik olyan, fiatalabb generációnak szóló sorozat, ahol a készítők két fiatal, férfi szerelmét is bemutatta. Bár ha elrontott sorozat befejezésekről beszélünk, akkor a Dawson és a haverok erősen ott van az első tízben, mert ennyire szomorú végre senki nem számított talán a rajongók közül.

Tizenhét év telt el azóta, hogy a főszereplők végleg elbúcsúztak. Néhány életéről kicsit többet tudunk, másokról viszont csak elvétve találunk egy-két friss fotót, amelyek láttán rádöbbennünk, hogy milyen régen is voltunk kamaszok. Repüljetek vissza velünk az időben, és csekkoljátok le a galériában, hogy kivel, mi történt az elmúlt 17 évben!

Michelle Williams

Michelle Williams karrierje szárnyal a leginkább a Dawson és a haverok óta. A negyven éves színésznő olyan kasszasikerekben játszott, mint A legnagyobb showman, a Venom, az Egy hét Marilynnel, vagy a Túl a barátságon. Négyszer jelölték Oscar-díjra, ám nyernie még nem sikerült. Golden Globe-díjból viszont már őriz kettőt a vitrinben. 2004-ben ment feleségül Heath Ledger színészhez, ám 2007-ben szétmentek. Ledger pedig gyógyszer túladagolás következtében hunyt el 2008-ban. Kapcsolatukból egy kislány született, Matilda idén lesz tizenöt. A színésznőre tavaly újra rátalált a szerelem, és decemberben bejelentette, hogy második gyermekével várandós. (fotó: Getty Images/Chelsea Guglielmino;)

joshua jackson

Joshua Jackson nem sokkal a Dawson és a haverok befejezése után, feleségül vette Diane Kruger színésznőt, akivel tíz évig voltak házasok. Közben pedig olyan sorozatokban játszott, mint A rejtély, vagy A viszony. 2019-ben házasodott újra, akkor Jodie Turner-Smith brit modell-színésznő ujjára húzott gyűrűt. Első gyermekük idén áprilisban született. A kislány nevéről egyelőre nincs hír. (fotó: Getty Images/Toni Anne Barson Archive/2020 David M. Benett)

Meredith Monroe

Meredith Monroe decemberben ünnepelte az ötvenedik születésnapját. A Dawson és a haverok után a Gyilkos elmékben lett visszatérő szereplő, majd a 13 okom volt sorozathoz igazolt el. Már 1999 óta házas, és két gyermek boldog édesanyja. (fotó: Getty Images/2017 Tiffany Rose/Sebastian Artz)

Kerr Smith

Kerr Smith a második évadtól vált főszereplővé a sorozatban. Ő már 48 esztendős, ami azt jelenti, hogy 26 éves volt, amikor gimnazistát játszott a Dawson és a haverokban. Azóta is maradt a sorozatoknál. Viszonylag népszerű, családi szériákban tűnik fel. Ilyen pl: a Riverdale, a The Fosters, vagy a Derült égből család. A Dawson fináléja után vette feleségül Harmoni Everett színésznőt, akitől 2009-ben vált el. Nem tisztázott, hogy mikor, de az elmúlt tíz évben ismét megházasodott, második felesége Lisa Smith. (fotó: Getty Images/Frank Trapper/2017 Disney Enterprises, Inc.)

James Van Der Beek

James Van Der Beek hiába volt a főszereplő Dawson, mégsem ő szakította a legnagyobbat a sorozattal, ami a filmes ajánlatokat illeti. Persze szerepelt még néhány sorozatban, de végül az egyik csatorna Szombati esti láz jellegű műsorában kötött ki, ahol celebek táncolnak. James Van Der Beek köszöni szépen, így is remekül érzi magát. 2010-ben vette feleségül Kimberley Brook üzletasszonyt. Ez lett a színész második házassága. Az elmúlt tíz évben öt gyermekük született. 2019. októberben meséltek róla, hogy az asszony a hatodik babájával várandós, de egy hónappal később Kimberley elvetélt. (fotó: Getty Images/James Van Der Beek Instagram)

katie holmes

Katie Holmes lett a legnagyobb celeb a sorozat szereplői közül. Nem is csoda, hiszen 2006-ban feleségül ment Tom Cruise színészhez, akinek egy kislányt szült. Hat évvel később állítólag menekülve lépett le a világsztártól, aki azóta nem is látta a ma már 14 éves Suri Cruist, ahogyan egykori nejét Katie-t sem. Holmes az elmúlt években Jamie Foxx párja volt, de a hírek szerint annak a szerelemnek is vége lett. Válása óta talán a legnagyobb munkája a Kennedy család életéről szóló sorozat volt, amiben Jackie Kennedy bőrébe bújt, ám a kritikusok nem tartottak túlságosan erősnek a szériát. (fotó: Getty Images/ 2020 Gilbert Carrasquillo)

Akkor és most!

Exit mobile version