Bangó Margit régi képeiről sugárzik az életerő: “A színpadon mindig azt érzem, hogy tele vagyok energiával”

nlc | 2020. Június 05.
A családi találkozón bukott ki, hogy Emilio gyerekkorában nem akármilyen húzással úszta meg a testnevelés óra szintfelmérőjét. Az énekes egykori csínytevését Bangó Margit nem hagyta szó nélkül.

Ahogy a járvány kezd lecsengeni, végre egyre gyakrabban találkozhat az Emilio família Bangó Margittal, aki ezúttal kertjében látta vendégül szeretett családját.

„Mamának már volt egy fellépése a hétvégén, hagytuk, hogy kipihenje magát, aztán amint lehetett mentünk hozzá, hiszen az elmúlt időszakban nem találkozhattunk a járvány miatt. Vivike is nagyon hiányolta már Mamát, el is büszkélkedett neki, hogy a testnevelés videogyakorlatra – amit az apjával közösen végeztek el – milyen jó jegyet kapott” – mondta Tina, akinek férje bevallotta, hogy bár a bokszedzéseket imádta gyerekkorában, a futást ki nem állhatta.

Bangó Margit örült, hogy végre találkozhat a családjával

„Egyszer, mikor szintfelmérőt tartottak futásból kicseleztem mindenkit. Összegyűjtöttem egy kis pénzt, a start után odahívtam egy taxit, amibe bepattantam. Szépen végignéztem, ahogy a többiek futnak, majd a cél előtt kipattantam a taxiból és befutottam úgy, mintha végignyomtam volna az egészet” – árulta el Emilio, akinek felesége is úgy emlékezett vissza, hogy egész életében utált futni. Nem úgy, mint nagymamája, Bangó Margit.

Bangó Margit, Jellinek Tina és Emilio az edzésekről beszélgettek a Drága családom legutóbbi részében

„Emilio mindig is nagy kópé volt, bár ezt a történetet még nem hallottam, de nem lepett meg, hogy így kicselezte a szintfelmérőt. Ezen a téren Tina se rám ütött, én ugyanis egészen fiatalon imádtam futni. Részt vettem futóversenyeken, sőt, még csapatkapitány is voltam! Bár ma már nem úgy mozgok, a színpadon mindig azt érzem, hogy tele vagyok energiával – mondta a Sláger TV-n látható Drága családomban az énekesnő. 

Mutatunk néhány régi képet Bangó Margit gyűjteményéből: 

bango margit fiatalon 43785752

Archív kép Bangó Margit fiókjából (Fotó: smagpictures.com)

bango margit fiatalon 43785212

Bangó Margit fiatalon szerette a sportokat ( Fotó: smagpictures.com)

bango margit fiatalon 43784177

Bangó Margit fiatalon lendületes volt a színpadon (Fotó: smagpictures.com)

bango margit fiatalon 43784465

Aki látta már a színpadon Bangó Margitot, tudja, milyen energiával énekel (Fotó smagpictures.com)

bango margit fiatalon 43784061

Imádta a futást és a mozgást Bangó Margit, akiből minden előadásán árad az életerő a mai napig is (Fotó: smagpictures.com)

Ha nem csak Bangó Margit régi képeire vagy kíváncsi: 

Exit mobile version