Hatalmas keblek, darázsderék: Ice-T felesége, Coco büszkén mutatta meg magát

nlc | 2020. Június 17.
Odáig van Ice-T a feleségéért, aki mai napig vállal modell mounkákat. Nem is akármilyeneket!

Ice-T felesége, Coco igazai homokóra alkat, és büszkén mutatja meg, amivel a sors megáldotta. Bár sokan azt gondolták, hogy inkább a sebészeknek köszönheti ezt az alakot az asszony, ő nemrég cáfolta ezt: “Anyukámnak is ilyen keskeny dereka volt, ez genetika, tőle örököltem az alakomat.”

Hogy miről van szó, ezen a fürdőruhás képen is látszik, az ezüst anyagdarab nem sokat takar Cocoból: 

Ice-T felesége, Coco Insgtagram képeinél mindig felmerül ugyanaz a kérdés: plasztikai sebésznek köszönheti-e az alakját? (Fotó: Instagram) 

A 41 éves Coco 18 éve ment hozzá a rapper-színészhez, aztán megújították az esküvői fogadalmukat. Kettőjük történetét coco a saját blogján meseszerűen írta le: a rappernek rossz napja volt, és a Playboy modellt arra kérték, vidítsa fel. Röviden annyit mondjatunk: sikerült. 

Coco, vagy ahogyan a hivatalos irataiban áll, Nicole Natalie Marrow odáig van a férjéért, akitől rengeteg bókot kap. A modell sosem volt szégyenlős, ez a fenti képen is látszik, de talán már visszafogottabb, mint a szülés előtt.

Régebben Ice-T felesége, Coco a nyilvános szerepléseken olyan ruhát viselt, amiben most már csak úszni menne: 

ice t felesege coco GettyImages-80888629

Ice-T és Coco a kapcsolatuk kezdetén egy Playboy villában rendezett bulin (Fotó: Gregg DeGuire/WireImage)

ice t felesege coco GettyImages-80132023

Ice-T párja, Coco mindig is büszke volt az alakjára (Photo by Theo Wargo/WireImage)

ice t felesege coco GettyImages-113448307

Ice T és a felesége, Coco 2003-ban az Entertainment Weekly Oscar partiján (Fotó: Sylvain Gaboury/FilmMagic)

ice t felesege coco GettyImages-81229817

Coco és Ice-T az Entertainment Weekly's partiján 2004-ben (Fotó: Paul Andrew Hawthorne/WireImage for Entertainment Weekly Magazine)

ice t felesege coco

Coco a saját blogján osztotta meg ezeket a képeket: az első az a pillanat, amikor bemutatták őket egymásnak, aztán az első hivatalos közös képük, majd az első esküvőjükön készült fotó látható

ice t felesege coco eskuvo GettyImages-131887748

Ice-T és Coco 2011-ben megújítptták az esküvői fogadalmukat (Fotó:Paul Archuleta/FilmMagic)

2015-ben megszületett a kislányuk, Chanel Nicole, akinek már saját Twitter és Instagram oldala van. Coco büszke feleség és anya, akinek a munkáját a wikipédia is nehezen tudta meghatározni, ezért “amerikai színésznő, táncos, glamour modell, internetes személyiségnek” aposztrofálta. Szerencsére már a Tiktokon is megtalálható, ahol ezzel a videóval debütált. 

Itt nem csak azt nézheted, hogyan táncol, vagy hogyan edz a kislányával a nyakában, de jól látszik, milyen magasra tudja emelni a lábát: 

Bárhogyan is, Ice-T büszke a feleségére és támogatja, bármibe is kezdjen. A rappert nem zavarja, ha éppen egy zsinortangában fotózzák a feleségét.

És még egy ilyen reklámban is partner volt. Kettőjük kapcsolatának alapja a humor, és ez látszik is.

Hasonlóan nagy utat járt be: 

Exit mobile version