L.L. Junior exfeleségét továbbra is gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják, Hopp Csilla ártatlannak vallja magát

nlc | 2020. Július 08.
Az ügyészség továbbra is gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítja Hopp Csillát.

Lassan egy éve történt L.L. Junior és Hopp Csilla kisfia, Dávidka balesete. A kisfiú kiszaladt az útra, és elgázolta egy autó – a helyszínen életét vesztette. A zenész és volt felesége között sokáig háború zajlott, ám azt mondják, mostanra rendeződött a viszonyuk. L.L. Junior jelenlegi felesége gyereket vár, sokat van nála a nagyobbik fia, Csilla viszont nem nyugodhat meg, hiszen az ügyészség továbbra is gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítja.

,,Jogilag ez egy nagyon bonyolult ügy. Azt gondolom, hogy ebben a tényállásban, amivel gyanúsítva van Csilla, abból a szempontból nem azt mondom, hogy kuriózum, de egy bonyolult, összetett ügy” – árulta el a Mokkában Hopp Csilla ügyvédje. 

,,Mi azt mondanánk, hogy nem is kellene gyanúsításnak lennie, hiszen nem történt bűncselekmény. A büntetőeljárás az nem azzal indult, hogy Csillát meggyanúsították, hanem a baleset után nem sokkal elkezdődött. (…) Bejelentettünk egy panaszt a gyanúsítással szemben, ám az elutasításra került, ez azonban nem egy meglepő dolog” – mondta a jogi szakértő.

Azt is elmondta, hogy előfordulhat, hogy senkit sem találnak bűnösnek. Most azt vizsgálja a nyomozóhatóság, hogy Csilla odafigyelt-e kiskorú gyermekére, fogta-e a kezét és vigyázott-e, hogy ne szaladjon ki az úttestre. Az ügyvéd állítása szerint előfordulhat, hogy mindez megtörtént, de a gyermek így is kirántotta a kezét édesanyja szorításából és kifutott az útra, amit már senki nem tudott megakadályozni. Kiderült továbbá, hogy Hopp Csilla továbbra is ártatlannak vallja magát. 

Dávidka balesetének részletei:

Hopp Csilla (Fotó: TV2)

Exit mobile version