Fésűs Nelly elmesélte az arany tanga történetét

nlc | 2020. Augusztus 31.
Fésűs Nelly egy új műsor felvételén mesélte el: tudja, mi van a férje és Balázs Andi között.

A Life TV fogott egy közkedvelt formátumot: összeeresztett öt sztárt, akik egymást megvendégelik és a hét végén győztest hirdetnek. A Vacsoracsata és a Hal a tortán utódja a Vacsorakirály, amelyben két szerencsés újítás is megjelent, mégpedig, hogy Sass Dani műsorvezetőként kótolja is az ételeket, és hogy a pontozás szemtől szemben zajlik. Hétköznaponként 19 órától kerül adásba a műsor, amelynek ma látható az első része. Balázs Andi nyitja a sort, ő Fésűs Nellyt, Bárdosi Sanyit, Lukács Mikit és Sánta Lacit látta vendégül. 

A baráti hangulatban sok mindenről beszélgettek a vendégek, többek között Nelly férjéről, Vajtó Lajosról is, akit Balázs Andi nagyon hiányolt. 

“Hát drágám, nem vetted fel az arany tangádat. Ha tudja, hogy rajtad van, akkor biztos jön.”

Kiderült az arany tanga története is, amit Fésűs Nelly már a vacsora után mesélt el a különszobában. 

Azt azért el kell, hogy mondjam, ez tényleg egy hálószoba titok, hogy a Balázs Andi és az én férjem között van egy titkos kapcsolat. Ők azt hiszik, hogy nem tudom, de tudom. Többször is megbeszélték, hogy az Andi arany tangában fogja várni őt a Nyugati téren az óra alatt, és tudom, hogy Lajos el is ment. És onnantól kezdve viszont tényleg fedje balladai homály, hogy mi történt kettejük között.”  

Fésűs Nelly a Vacsorakirályban

Exit mobile version