Joe a lánykérésről mesélt: “A forgatáson minden úgy történt, ahogy a való életben is szeretném”

V.V.V. | 2021. Május 28.
Joe visszatalált Barbihoz és úgy érzi, ezúttal holtomiglan-holtodiglan tarthat a kapcsolatuk, és kifejezetten romantikus lánykérést forgattak az Éjjel-Nappal Budapestben. Ennek kapcsán mesélt Joe.

Az Éjjel-Nappal Budapest rajongók régóta szurkoltak, hogy Joe és Barbi a válásuk után újra egymásra találjanak, 

“Most ért oda a történet, hogy Barbi balesete óta valahogy gyökerestül felfordultak bennem a dolgok, iszonyatosan zavart voltam és rá kellett jöjjek, hogy nekem Barbi kell és senki mást nem akarok a hátralévő életemben magam mellé. Ahogy újra felgyulladt a szerelem és a szenvedély köztünk elhatároztam, hogy megkérem a kezét. Bár az ide vezető út elég kacifántos volt, de végül hála a barátaimnak meg tudtunk szervezni egy igazán méltó lánykérést. Szerintem szépen megírták a történetet.”

A Joe-t alakító Varga Miki jelenleg a Survivort forgatja, így most is Dominikán tartózkodik, de örül, hogy végre a nézők is láthatják ezt a részt. 

ÉNB Joe és ÉNB Barbi eljegyzése olyan, amilyenre Joe a való életben is vágyna (Fotó: RTL Magyarország)

“Ilyen látványos, ilyen romantikus lánykérésre vágytam mindig is a valóságban. Imádtam vezetni a rózsaszín csodajárgányt és a váli Szerelem-szobornál kérni meg Barbi kezét. Nagyon izgalmas volt és az ott felállított kivetítőn megnézni egy videót a közös pillanatainkról…hát nem titkolom, tényleg elérzékenyültem.” 

A lánykérés pillanatairól gyönyörű fotók is készültek.

enb leanykeres joe survivor csapat
enb joe barbi eljegyzes
énb joe barbi leanykeres
enb joe enb barbi csok eljegyzes
enb joe leanykeres
enb joe varga miki kiraly peti lanykeres
enb leanykeres joe barbi
Exit mobile version