17 év után összeházasodott Szabó Győző és Rezes Judit, itt az első fotó az esküvőről

V.B.T. | 2021. Szeptember 02.
Egy eldugott, romantikus magyarországi kistelepülésen kelt egybe Szabó Győző és Rezes Judit.

Pár nappal Szabó Győző életrajzi filmjének premierje előtt, egy eldugott kis faluban házasodott össze a színész és Rezes Judit. Minden felesleges fényűzést mellőztek, viszonylag szűk körben – csak a család és a legközelebbi barátok voltak jelen – keltek egybe. A HOT! magazin címlapján pedig láthatjuk az első fotót, amelyen már férj és feleségként mutatkoznak.

 

És még egy fotó, amelyen már a gyűrűt is megmutatták:

„Amikor elmentem a helyszínre, rögtön azt éreztem, igen, ezt szeretném. És Miskolc közelsége is sokat számított: onnan származom, ott él a dédi és az édesanyám, így nem kellett sokat utazniuk. Éppen ilyen helyről álmodtam” – árulta el Győző a lapnak, aki azt is elmondta, hogy különleges engedélyt kellett kérniük a frigyhez, hiszen az esküvő időpontjának bejelentése és a nagy nap között nem telt el 31 nap.

A friss házasok azt is megosztották a lappal, hogy milyen fogások voltak az esküvőn. A menüben volt húsleves, marhapörkölt túrós csúszával, gombás-spenótos gnocchi, fogas, de a vendégek kóstolhattak egy kifejezetten mádi sajtválogatást is, miközben díjnyertes borokat ihattak. Éjfélkor pedig érkezett a töltött káposzta… A háromemeletes esküvői torta mellett az ifjú férj és édesapja egy lúdlábtortával készült, míg Judit édesanyja saját főzésű körtepálinkát hozott.

Friss házasok: 

Összeházasodott Rezes Judit és Szabó Győző (Fotó: Smagpictures)

Exit mobile version