Rózsakoszorú díszíti Tóth Gabi fejét

nlc | 2022. Április 08.
Nagyon szép fotóval ajándékozta meg követőit.

Tóth Gabi nagyon sokáig az extravagáns stílusáról volt híres. Ugyan az elmúlt években sokkal visszafogottabb lett az énekesnő, gyönyörű képekben most sincs hiány az Instagram-oldalán. 

Fotó: Instagram

Visszafogottságának oka arra vezethető vissza, hogy 2019-ben megszületett Krausz Gáborral közös kislányuk, ezt követően nem sokkal pedig hitvallást tett az énekesnő a nagy közönségnek. Azóta teljes átalakuláson ment át, és gyakran öltözik népviseletbe, mintsem szexi, kivágott ruhákba. A hirtelen változás miatt sok kritika érte Gabit, de igyekszik ezeken felülkerekedni. Mindeközben olyan megtiszteltetés érte, hogy ő énekelhetett tavaly Ferenc pápa budapesti szentmiséje előtt. 

Április 9-én indul a TV2-n a Neked énekelek! című adománygyűjtő műsor, melyben több sztár mellett Tóth Gabi is fellép. A műsorból befolyt összeggel az ukrán menekülteket fogják segíteni. 

„Forgattunk múlt héten. Most nem így nézek ki, de talán 2 óra múlva Jónás Kata és Sári Kata valami hasonlót alkotnak belőlem. Ma vesszük fel a produkciómat, amit szombaton ti is láthattok este a Neked énekelek! című adománygyűjtő műsorban a TV2-n” – írta legújabb fotójához Gabi, melyen egy rózsakoszorút visel. Kíváncsian várjuk, milyen szettben láthatjuk majd a televízióban. 

Exit mobile version