Vidám, ragyogó, friss – pont, mint egy illatos rózsacsokor (x)

hirdetés | 2022. Május 23.
Bvlgari – érzékiség, luxus és exkluzivitás jellemzi ezt a márkát, amióta csak 1884-ben Sotirios Bulgari megálmodta. Először csak a csodás ékszerei ejtették ámulatba a világot, de ma már az illatkreációi is mesterművek. Olyanok, mint a láthatatlan ékszerek, amelyeket, ha felpróbáltunk, többé nem válunk meg tőlük.
Vidám, ragyogó, friss - pont, mint egy illatos rózsacsokor (x)


Ilyen illatkompozícióval ejt rabul az új is. Szenvedélyes és ragyogó, mint egy friss rózsabimbó. A rózsabimbó teljesen váratlan megjelenése, a Bulgari Rose Goldea Blossom Delight Eau de Toilette az ékszerészéhez hasonló finom mozdulattal fedi fel legfenségesebb akkordjait. Körülölelő, kifinomult, áttetsző fátyolként simul a bőrre.


Ezt a könnyed és elragadó illatot a rózsavirágzás izgalmas pillanata ihlette. Az a pillanat, ahogyan a bimbó virággá bomlik, sejtelmesen és rétegződve. Ezt az összetett természeti csodát érezhetjük a Bulgari Rose Goldea Blossom Delight Eau de Toilette minden cseppjében. Az illatelemek szinte megelevenednek és úgy bomlanak ki, ahogyan egy csodás rózsacsokor virágai.


Az új kezdet optimizmusát jelképező virágos, káprázatosan rózsás jegyek a gyöngyvirág áttetszőségével és a ragyogó grapefruittal nyílnak meg előttünk. Az illat legbelső rétegei, a rózsa virágzás előtti pillanatát tárják elénk; a törékeny rózsabimbók összefonódnak a pünkösdi rózsa érzéki jegyével, a tavaszt idéző tündöklő csokrot hozva ezzel létre. Míg végül a pézsmás jegyek és a cédrus lepelként simulnak a bőrre.

A könnyed, szinte púderes illatkompozíciót ikonikus formájú, lágy pasztell rózsaszín üvegcsébe zárták, amely arra emlékeztet, hogy minden nap megfelelő a ragyogásra, hogy minden pillanatot örömmel várjunk. Az üveg nyakát körülölelő kígyónyakék, fehér gyöngyházhatású pikkelyekkel, pedig olyan nőket szólít meg, akik hisznek a végtelen lehetőségekben, és képesek is megragadni mindazt, amit a jövő kínál. Képesek megújulni, képesek megteremteni helyüket a világban.


Bulgari Rose Goldea Blossom Delight Eau de Toilette
hűen képviseli a Bulgari márkák állandó szenvedélyét a szépség megteremtésében, és lehetőséget kínál, hogy optimizmusunkkal valóra válthassuk a legmerészebb álmainkat is.

Exit mobile version