Dobó Ági kedvenc mártásai most tízezreken segítettek

hirdetés | 2022. Augusztus 08.

A 2017-es Konyhafőnök VIP győztese, szépségkirálynő és két gyermekes édesanya, dr. Kis-Dobó Ági is aktív részese volt a Ben’s OriginalTM és a Magyar Élelmiszerbank idei, első féléves támogatás-sorozatának, mint a márka nagykövete. A „Mindenkinek jut hely az asztalnál” kezdeményezés három különböző akciója eredményeképpen összesen közel hatvanezer adag étel jutott el rászorulók részére a Magyar Élelmiszerbank Egyesület közreműködésével. „Nagyon boldog vagyok, hogy olyan kezdeményezéshez csatlakozhattam, ami igazán fontos. A mi családunk életében az étel központi helyet foglal el. Tisztában vagyok vele, mekkora kincs az, hogy mi nap mint nap családként ülhetünk le az étkezőasztalhoz, ahol meleg ételt tudunk elfogyasztani.” –  mondta el Ági a programok összegzéseként.

A kezdeményezés keretében a Ben’s OriginalTM egy nagyszabású jótékonysági főzést szervezett, ahol összesen 1000 adag melegétel készült el a rászorulók számára. Az eseményen a MARS önkéntes csapata és az Élelmiszerbank partnerszervezetei mellett Ági is részt vett, mint házigazda és mint a márka nagykövete. A jótékonysági program második állomása közel tízezer darabos Ben’s OriginalTM termékadomány leszállítása volt az Egyesület elosztó raktárába. A félév lezárásaként pedig a TESCO Magyarországgal közös, kéthetes adománygyűjtő kampány során eladott rizskészítmények és mártások árának 1+1 százalékával, több mint félmillió forinttal, járultak hozzá a felek az így, közel hatvanezer melegételt jelentő, fél éves adománygyűjtő programsorozathoz.  

Kedvenceim a Ben’s Original mártásai és „Máris kész” rizsei, mert ezek segítségével akkor is tudok ízletes meleg ebédet vagy vacsorát adni a családnak, ha épp nincsenek óráim a főzésre. Büszke vagyok, hogy részese lehettem ennek a kezdeményezésnek, és örülök, hogy ilyen sok nélkülöző emberen tudtunk segíteni.” – árulta el Ági.

A Ben’s OriginalTM mártások nemcsak Ági kedvencei, a kéthetes adománygyűjtő program ideje alatt ezek voltak a legkeresettebb Ben’s OriginalTM termékek a TESCO Magyarország üzleteiben. Első helyen végzett az ananászos édes-savanyú mártás, amelyet a zöldséges édes-savanyú és a csípős-szecsuáni mártás követett.

Exit mobile version