Schobert Norbi és Rubint Réka újból kimondták egymásnak az igent

FEL | 2022. Szeptember 06.
Schobert Norbi és Rubint Réka úgy tűnik, hogy ismét megerősítették a házassági fogadalmukat.

A fitneszguru képeket posztolt a rendkívüli eseményről, amelyen Schobert Lara és Schobert Norbi Jr. énekeltek szüleiknek, Rubint Réka hófehér ruhában, fátyollal a fején vonult Schobert elé.

Schobert annyit írt posztjához:

„21 éve követsz vakon, mint én Téged. 20 éves házassági fogadalom megerősítés. Köszönök Neked mindent! Az életemet, a gyerekeimet, a céljaimat, a kitartást, a hitet!”

Schoberték már több mint 20 éve vannak együtt, és ez az ötödik „esküvőjük”, Réka és Norbi először 2002. szeptember 5-én mondta ki a boldogító igent az Európa Hajón. Akkor viszont nem sikerült minden a terv szerint, a vendégsereg ugyanis korán lelépett, ezért második alkalommal Réka egy meglepetésesküvővel lepte meg a férjét, 2010-ben, amikor a harmadik gyermekével volt várandós.

Korábban pedig arról beszélt Réka, hogy mi a titka a kapcsolatuknak:

„Norbi nagyon tud működni egy kapcsolatban. Nagyon örülök annak, hogy nagyon leegyszerűsítve, de hogy hallgat rám. Ha úgy érzem, hogy valamin változtatni kéne, például a gyereknevelésben maximálisan meghagyja nekem a döntést, és mindenben segít. Ha el kell dönteni, hogy erre menjünk vagy arra, akkor abszolút jön velem. Ez annyira jó szerintem. Viszont amikor meg ő tanácsol valamit, akkor részemről is van egy elfogadás, egy bizalom, hogy oké, akkor ez a jó irány” – részletezte a fitneszlady.

Exit mobile version