„Mintha ellopnának egy darabot az életemből” – társkereső oldalon éltek vissza Weisz Fanni képeivel

V.B.T. | 2023. Január 04.
Többször előfordult már, hogy ellopták a modell képeit.

Sokakkal előfordul, de az ismert emberekkel még többször megtörténik, hogy visszaélnek a fotóikkal. Van, hogy fogyasztószert vagy bármilyen gyógykészítményt reklámoznak a nevükkel, de volt olyan is, aki pénzt csalt ki az adott híresség követőiből. Az viszont már sokszor előfordult, hogy egy-egy társkeresőn bukkantak fel sztárok fotói, ráadásul úgy, hogy nem ők regisztráltak az oldalra – ez történt most Weisz Fannival is.

Fotó: Instagram

„Nagyon sokszor visszaéltek a képeimmel, nem értem miért csinálják, hisz előbb-utóbb kiderül az igazság. Bár olyan is volt, hogy adományt gyűjtöttek a nevemben, ami már nem csupán átverés, hanem csalás is. Ezért is kérek mindenkit, hogy ne higgyenek el semmit, amit nem a hivatalos oldalamon találnak velem kapcsolatban” – kezdte a Ripostnak a modell, aki mindennek ellenére tehetetlen az ügyben.

„Nagyon szörnyű érzés, mintha ellopnának egy darabot az életemből! Ami a legrosszabb, hogy mit érezhetnek vajon az áldozatok?! Azok az emberek, akik megtalálják a fotóim, és csevegni kezdenek valakivel, akiről azt hiszik, én vagyok. Ráadásul, ami az én örömöm, az pont az áldozatok csalódása, hiszen előbb-utóbb kiderül, hogy az egész egy nagy kamu, egy borzasztó átverés” – részletezte a történteket Weisz Fanni.

Exit mobile version