Tóth Gabi: „Követtem el hibákat, és szinte garantálható, hogy még fogok is”

V.B.T. | 2023. Január 30.
Arról is beszámolt, hogy a Dunakanyarba költözne.

Tóth Gabi két hete ünnepelte 35. születésnapját, amelynek kapcsán a család.hu-ra írt egy blogbejegyzést. Ebben összegezte az eddigieket és azt is bevallotta, tudja, hogy vannak hibái és eléggé valószínű, hogy követ el újabbakat, hiszen ilyen az emberi természet. 

„Egészen biztosan követtem el hibákat, és szinte garantálható, hogy még fogok is, de összességében azt gondolom, úgy élem az életemet, hogy ne kelljen semmit megbánnom. Ahogy múlnak az évek, egyre kevésbé fontos, hogy mit várnak el tőlem mások, sokkal inkább tartom szem előtt, hogy valóban békében legyek önmagammal és azzal a környezettel, amit magamnak/magunknak a Krauszommal megteremtünk” – írta a blogon az énekesnő, aki már régóta tervezi a költözést, méghozzá a Dunakanyar felé húzza a szíve.

Fotó: TV2

„Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet. Vannak ezek a ma divatos mondások, hogy ha valamit nagyon akarsz, akkor meg tudod valósítani, hát én ezt most nagyon szeretném, úgyhogy drukkoljatok, hogy jövőre már így ünnepelhessem a születésnapomat” – részletezte Gabi, majd hozzátette, a lánya hamarosan óvodába megy, amitől előre fél, viszont tudja, hogy ezzel együtt sokkal több ideje lesz alkotni.

Exit mobile version