Újabb részletekre derült fény Lendvai Miklós halálával kapcsolatban

nlc | 2023. Február 20.
Az egész futbaltársadalmat megrázta az öt gyermeket nevelő egykori válogatott focista, Lendvai Miklós rejtélyes halála.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából a szeretett 23-szoros válogatott focista, Lendvai Miklós.  A sportoló mindössze 47 éves volt.

A közönség egykori nagy kedvence az utóbbi időben visszavonult a labdarúgástól, de sporttársai és a közönség sem felejtette el a zalaegerszegi középpályást. Miután felhagyott a focizással, edzőként dolgozott, majd az apósa építőipari vállalkozásában találta meg a számításait, írja friss cikkében a sportal.hu, hozzátéve, hogy a családja volt a mindene.

„Rengeteg energiát, pénzt és időt öltem a futballba, és ez nem térült meg. Nem azért teremtettem magamnak és a családomnak anyagi biztonságot, hogy utána alig lássam a gyerekeimet, és hétről hétre meccsre járjak. Ez nem az én utam. Éreztem, hogy váltanom kell. Az apósom nagyon rendes ember, s régóta benne van az építőiparban, azon belül is egy speciális területen, a gáz- és olajiparban utazik. Látta rajtam, hogy felőrlődöm a futballközegben. Jót tett a váltás, mára én lettem a cég vezetője” – nyilatkozta Lendvai Miklós 2021-ben a Magyar Nemzetnek.

Ma reggel hiába várták a munkatársai, akik azután kezdtek komolyan aggódni, hogy Miklós a hívásaikra sem reagált, és az édesapja sem tudta elérni. A Sportal információi szerint munkatársai ezek után a házához siettek, és ők találtak rá a holttestére, lakása háza melléképületében. 

A sportmagazin megkereste a rendőrséget is, akik rövid válaszukban arról tájékoztatták az újságírókat, hogy „az említett ügyben a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálja a haláleset körülményeit.”

Nyitókép: Facebook

Exit mobile version