Vágó Piros a nulláról kezdte újra, de ma már köszöni szépen, jól van: válása után újra szerelmes

FEL | 2023. Május 31.
A rádiósműsorvezető sok nehézségen van túl, de úgy érzi, újra sínre került az élete.

Vágó Pirosnak  a nulláról kellett újra felépítenie magát, ráadásul el is vált. Új nyilatkozatában arról beszélt, hogy már úgy érzi, újra sínen van az élete, sőt már új párja is van.

Fotó: Vágó Piros/Facebook

„Több szinten kijutott az újrakezdés: elment anyukám, akivel szoros kapcsolatom volt, átestem egy életközépi krízisen, ráadásul különköltöztünk a férjemmel. Két évig nem fogadtam el anyukám halálát. Egy idő után kikényszeríti az élet, hogy meggyászold valaki elvesztését, ez pedig piszkosul tud fájni” – nyilatkozta Piros a Hot! magazinnak.

Az édesanyja halála után egy válással is meg kellett birkóznia, de hálás azért, mert a férjével szépen tudtak szétválni.

„Úgy nőttem fel, hogy anyu nem állt szóba apuval, így tudtam, hogyan lehet a legrosszabbul reagálni egy szétválásra. Eleinte figyeltünk a szóhasználatra, finoman adagoltuk és azt mondtuk, hogy különköltöztünk. Ahogyan telt az idő, a fiam is belátta, hogy ez neki is jobb, 12 éves volt a történtekkor, most 14. Az adott körülményekhez képest szerintem sikerült megoldani” – nyilatkozta az anyuka, akire ma már újból rátatált a szerelem. Új kedvesével ugyan nem élnek együtt, de része az életének, ismeri a fiát, vannak közös programjaik. 

Vágó piros 2021-ben indított el egy gasztronómiával kapcsolatos rádióműsort, előtte azonban három évig nem hallhattuk az éterben. 

Exit mobile version