„Ő egy nyafogó, nyávogó, anyámasszony katonája” – Kelly Osbourne durván kiosztotta Harry herceget

nlc | 2023. Június 21.
Kelly Osbourne sosem a joviális stílusáról volt híres, de még magához képest is durván kikelt Harry herceggel szemben.

Harry herceg lassan kifut a támogatókból, most éppen Kelly Osbourne volt az, aki elmondta a véleményét a brit királyi család „tartalékával” kapcsolatban. A színésznő, az Queen of Gaslighting podcast vendége volt, ebben robbant ki belőle a nem túl finom szitokcunami, aminek a legvisszafogottabb része az volt, hogy Harry-t egy „kib*szott baromként” aposztrofálta.

Ő egy nyafogó, nyávogó, panaszkodó, anyámasszony katonája. »Én vagyok az egyetlen, akinek valaha mentális problémái voltak. Az életem olyan nehéz«

 – utánozta a herceget. Utána pedig megjegyezte, hogy mindenkinek nehéz az élete.

Fotó: Getty Images/FOX

Itt azonban nem állt meg, felhívta a figyelmet Harry életének egyik legnagyobb baklövésére is. „Egy átkozott ország hercege voltál, aki kib*szott nácinak öltözött, és most pápaként próbálsz visszatérni. Cseszd meg.”

A teljes kifakadást a podcast 38. percétől lehet meghallgatni.

Az Osbourne család egyébként sem támogatója a dinamikus duónak, azaz Harry-nek és Meghannak, 2018-ban Sharon Osbourne tett megjegyzést arra, hogy Meghan nem igazán fekete.

A páros körül úgy tűnik, nem csitulnak az indulatok, néhány nappal ezelőtt a Spotify bontott velük szerződést, ami szintén hatalmas visszhangot váltott ki.

via

Exit mobile version