Így néznek ki most a Három férfi és egy bébi szereplői

Debreceni Andrea | 2023. Június 22.
Ki ne emlékezne az ikonikus filmre, amiben három agglegény próbál egy babáról gondoskodni? Nézd meg, mi történt azóta a szereplőkkel!

Vegyél három férfit és egy babát, és biztos lehetsz a kasszasikerben! Valószínűleg valami ilyesmi járhatott Leonard Nimoy (igen, az a Leonard Nimoy) fejében is, amikor arra vállalkozott, hogy vászonra viszi a Három férfi és egy bébi című vígjátékot. A film amerikai feldolgozása (korábban a franciáknál debütált Trois hommes et un couffin címen) 1987-ben jött ki és nagyot szólt a mozipénztáraknál, gyakorlatilag a Végzetes vonzerőt is lemosta a színről, olyan sokat váltottak rá jegyet.

Persze a szereplők is tettek azért, hogy az év – sőt, kis túlzással az évtized – legjobb vígjátéka elnyerhesse méltó jutalmát. Tom Selleck, Ted Danson és Steve Guttenberg – akit a Rendőrakadémia óta imádtak a rajongók – három különböző férfitípus sztereotípiáját testesítették meg. Ez adta a film esszenciáját, na és az a fricska, hogyan tudnak boldogulni egy alig néhány hónapos kisbabával.

Az elmúlt 36 évben a szereplők sokat változtak, különösen a kis Mary, akit egy ikerpár alakított. Lapozd végig galériánkat!

Három férfi és egy bébi jelenet

A három jómadár... (Fotó: Profimedia)

Tom Selleck akkor és most

Tom Selleck a vonzó építész, Peter Mitchell szerepébe bújt bele. A 78 éves színész azóta is aktív, és ikonikus bajsza továbbra is a védjegye. (Fotó: Profimedia, Getty Images/Jose Perez/Bauer-Griffin)

Ted Danson akkor és most

Ted Danson a szabad szellemű színészt, Jack Holdent alakította. Ő volt Mary vér szerinti édesapja. A 75 éves színész a mai napig dolgozik, legutóbb az Orville című sorozatban volt látható. (Fotó: Profimedia, Getty Images/Rick Kern)

Steve Guttenberg akkor és most

Steve Guttenberg formálta meg a művész Michael Kellamot, ő volt a csapat legfiatalabb tagja. A most 64. évében járó színész igazi polihisztor, maga is kiválóan rajzol, fest, sőt, könyve is jelent már meg. (Fotó: Profimedia, Getty Images/Gary Gershoff)

Nancy Travis akkor és most

Nancy Travis mint Sylvia bukkant fel a filmben. A 61 éves színésznő nem pihen egy percet sem, épp nemrég fejezte be a Ride című sorozat forgatását, de már új projekteken dolgozik. (Fotó: YouTube, Getty Images/Jason Mendez)

Három férfi és egy bébi ikerpárja

Mary szerepében egy ikerpárt ismerhettünk meg. Lisa és Michelle Blair egymást váltották a szerepben, és mindössze négy hónaposak voltak, amikor kiválasztott őket. Egyikük sem maradt a színészi pályán, Lisa (bal oldalon) egy biztosítótársaságnál, Michelle (jobb oldalon) egy ügyfélszolgálaton dolgozik. (Fotó: Profimedia, Twitter/@CTV Kitchener)

 

Exit mobile version